Met een meerderheidsbelang van 85 % in Kammann, zet KBA zijn nichestrategie voort. In februari van dit jaar was er nog de overname van Flexotecnica, een dochter van de groep Cerutti. Dit bedrijf levert flexopersen met een centrale cilinder waarmee soepele dragers bedrukt worden.

KBA vergroot met de acquisitie zijn aanwezigheid in het groeisegment van de verpakkingsdruk. Het is een antwoord op de gedaalde verkoop van zijn offsetrotatiepersen.

Kamman levert overwegend zeefdrukmachines voor het direct bedrukken van flesjes in glas, kunststof en metaal. Klanten horen thuis in het luxesegment zoals dure parfummerken of premium-drankmerken. Hoogwaardige glasverpakkingen hebben een mooi groeipotentieel in landen met een stijgende welvaart als China, Brazilië en Rusland.

Kammann dat in 1955 werd opgericht, realiseerde in 2012 een omzet van 30 miljoen euro. Het bedrijf heeft 175 werknemers in dienst.

Met een meerderheidsbelang van 85 % in Kammann, zet KBA zijn nichestrategie voort. In februari van dit jaar was er nog de overname van Flexotecnica, een dochter van de groep Cerutti. Dit bedrijf levert flexopersen met een centrale cilinder waarmee soepele dragers bedrukt worden.KBA vergroot met de acquisitie zijn aanwezigheid in het groeisegment van de verpakkingsdruk. Het is een antwoord op de gedaalde verkoop van zijn offsetrotatiepersen.Kamman levert overwegend zeefdrukmachines voor het direct bedrukken van flesjes in glas, kunststof en metaal. Klanten horen thuis in het luxesegment zoals dure parfummerken of premium-drankmerken. Hoogwaardige glasverpakkingen hebben een mooi groeipotentieel in landen met een stijgende welvaart als China, Brazilië en Rusland.Kammann dat in 1955 werd opgericht, realiseerde in 2012 een omzet van 30 miljoen euro. Het bedrijf heeft 175 werknemers in dienst.