De opnames voor deze virtuele ervaring werden onlangs door Xeikon aangekondigd. De Trillium One is de rotatieve vloeibare tonerpers van Xeikon, die in samenwerking met het Japanse Miyakoshi werd gebouwd.

Virtuele realiteit was een van grote onderwerpen op het Mobile World Congress in Barcelona dat in februari werd georganiseerd. Mark Zuckerberg, stichter van Facebook en één van de sprekers, zet zwaar in op de technologie en zei daarover: "Virtual reality wordt de meest sociale technologie ooit". De presentatie van de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung (foto) gebeurde deels virtueel .

De opnames voor deze virtuele ervaring werden onlangs door Xeikon aangekondigd. De Trillium One is de rotatieve vloeibare tonerpers van Xeikon, die in samenwerking met het Japanse Miyakoshi werd gebouwd.Virtuele realiteit was een van grote onderwerpen op het Mobile World Congress in Barcelona dat in februari werd georganiseerd. Mark Zuckerberg, stichter van Facebook en één van de sprekers, zet zwaar in op de technologie en zei daarover: "Virtual reality wordt de meest sociale technologie ooit". De presentatie van de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung (foto) gebeurde deels virtueel .