Volgens Elle-hoofdredacteur Nina Garcia wil het blad met deze actie op een nieuwe, meer persoonlijke manier de band met de lezer verstevigen: "En dit is nog maar het begin. We werken op de redactie hard aan het ontwikkelen van meer gerichte inhoud, zodat we de lezer beter kunnen aanspreken."

De omslagen werden op een HP Indigo 10000 vervaardigd. Hoewel gepersonaliseerde covers al wel veel langer worden toegepast, zegt HP nu toch een verschuiving bij uitgevers te bemerken: "De kwaliteit van de digitale druktechniek is nu goed genoeg en de kosten laag genoeg voor uitgevers om de stap naar personalisatie in full colour te maken."

Volgens Elle-hoofdredacteur Nina Garcia wil het blad met deze actie op een nieuwe, meer persoonlijke manier de band met de lezer verstevigen: "En dit is nog maar het begin. We werken op de redactie hard aan het ontwikkelen van meer gerichte inhoud, zodat we de lezer beter kunnen aanspreken."De omslagen werden op een HP Indigo 10000 vervaardigd. Hoewel gepersonaliseerde covers al wel veel langer worden toegepast, zegt HP nu toch een verschuiving bij uitgevers te bemerken: "De kwaliteit van de digitale druktechniek is nu goed genoeg en de kosten laag genoeg voor uitgevers om de stap naar personalisatie in full colour te maken."