beMatrix uit Roeselare en St-Luc Labels & Packaging uit Nazareth zijn twee van de finalisten in de categorie KMO Maakbedrijf van het Jaar. Het publiek heeft de mogelijkheid op de nationale finalisten en zijn favoriete KMO te stemmen via de website www.unizokmovanhetjaar.be. Dat kan tot en met 19 november.

beMatrix is producent van modulaire oplossingen voor standenbouw, events en displays. beMatrix was leverancier van de stands op Get Smart in Printmedia Business, het evenement van Grafisch Nieuws.

St-Luc Labels & Packaging is een label- en verpakkingsdrukkerij.

Over de KMO van het Jaar

Sinds 1991 worden kmo's in Vlaanderen en Brussel door Unizo bekroond met een Hermesprijs. Deze prestigieuze prijs werd in 2006 door Unizo omgedoopt tot 'KMO Laureaat' en vervolgens in 2018 herbekeken tot een jaarlijkse wedstrijd KMO van het Jaar.

De KMO van het Jaar is volgens Unizo dé kmo award in Vlaanderen en Brussel met een sterke nationale uitstraling. Elk jaar kiest Unizo samen met haar partners Liantis, Agentschap Innoveren & Ondernemen, KBC, Proximus, PwC, TNT en een onafhankelijke jury de KMO van het Jaar. Dit bedrijf wordt verkozen op basis van de geleverde prestaties inzake innovatie, (ambitie voor) internationaal ondernemen, personeelsbeleid, financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, marketing & communicatie e.a.

De nationale uitreiking KMO van het Jaar 2019 zal plaatsvinden op het Unizo topseminarie in het ICC van Gent op woensdag 4 december.

beMatrix uit Roeselare en St-Luc Labels & Packaging uit Nazareth zijn twee van de finalisten in de categorie KMO Maakbedrijf van het Jaar. Het publiek heeft de mogelijkheid op de nationale finalisten en zijn favoriete KMO te stemmen via de website www.unizokmovanhetjaar.be. Dat kan tot en met 19 november.beMatrix is producent van modulaire oplossingen voor standenbouw, events en displays. beMatrix was leverancier van de stands op Get Smart in Printmedia Business, het evenement van Grafisch Nieuws.St-Luc Labels & Packaging is een label- en verpakkingsdrukkerij.Over de KMO van het JaarSinds 1991 worden kmo's in Vlaanderen en Brussel door Unizo bekroond met een Hermesprijs. Deze prestigieuze prijs werd in 2006 door Unizo omgedoopt tot 'KMO Laureaat' en vervolgens in 2018 herbekeken tot een jaarlijkse wedstrijd KMO van het Jaar.De KMO van het Jaar is volgens Unizo dé kmo award in Vlaanderen en Brussel met een sterke nationale uitstraling. Elk jaar kiest Unizo samen met haar partners Liantis, Agentschap Innoveren & Ondernemen, KBC, Proximus, PwC, TNT en een onafhankelijke jury de KMO van het Jaar. Dit bedrijf wordt verkozen op basis van de geleverde prestaties inzake innovatie, (ambitie voor) internationaal ondernemen, personeelsbeleid, financieel beleid, energie & milieu, ondernemingszin, marketing & communicatie e.a.De nationale uitreiking KMO van het Jaar 2019 zal plaatsvinden op het Unizo topseminarie in het ICC van Gent op woensdag 4 december.