Bij de aankoopprijs komt nog eens een passief van 67 miljoen dollar dat Brother voor zijn rekening neemt. Het akkoord past in de herfinanciering van Kodak om uit de beschermprocedure (Chapter 11) te komen. Het akkoord is echter nog niet definitief: de verkoop moet de goedkeuring krijgen van de Amerikaanse handelsrechtbank en Kodak behoudt de mogelijkheid om voor het akkoord helemaal afgerond wordt, op een hoger bod in te gaan.

Brother is een producent van kantooruitrusting, faxtoestellen en kleine printers, voor wie de activiteiten van Kodak op het vlak van de beeldverwerking een versterking zouden zijn. Kodak dat in december al voor 525 miljoen dollar een pak brevetten verkocht heeft, zoekt nog altijd een overnemer voor een deel van zijn activiteiten voor het grote publiek (film en fotopapier, printkiosken, enz.).

Bij de aankoopprijs komt nog eens een passief van 67 miljoen dollar dat Brother voor zijn rekening neemt. Het akkoord past in de herfinanciering van Kodak om uit de beschermprocedure (Chapter 11) te komen. Het akkoord is echter nog niet definitief: de verkoop moet de goedkeuring krijgen van de Amerikaanse handelsrechtbank en Kodak behoudt de mogelijkheid om voor het akkoord helemaal afgerond wordt, op een hoger bod in te gaan. Brother is een producent van kantooruitrusting, faxtoestellen en kleine printers, voor wie de activiteiten van Kodak op het vlak van de beeldverwerking een versterking zouden zijn. Kodak dat in december al voor 525 miljoen dollar een pak brevetten verkocht heeft, zoekt nog altijd een overnemer voor een deel van zijn activiteiten voor het grote publiek (film en fotopapier, printkiosken, enz.).