Kodak en de Italiaanse Uteco-groep hebben deze machine op basis van de Kodak Stream Inkjettechnologie gezamenlijk ontwikkeld en op de markt gebracht. Er wordt geprint met watergebaseerde inkten. De pers is bedoeld voor productievolumes tot 20 miljoen m² per jaar.

De Sapphire Evo loopt aan 9000 strekkende meter per uur. De inkjetkoppen spuiten CMYK. Er zijn opties voor het inline aanbrengen van een primer en vernis. Door de primer kunnen een groot aantal media, waaronder flexibele substraten, worden bedrukt zoals BOPP, PET en papier. De rollenbreedte is max. 650 mm, de drukbreedte 622 mm.

De eerste pers wordt in juni bij een Italiaanse producent van flexibele verpakkingen voor de industrie- en modebranche geïnstalleerd.

Kodak en de Italiaanse Uteco-groep hebben deze machine op basis van de Kodak Stream Inkjettechnologie gezamenlijk ontwikkeld en op de markt gebracht. Er wordt geprint met watergebaseerde inkten. De pers is bedoeld voor productievolumes tot 20 miljoen m² per jaar.De Sapphire Evo loopt aan 9000 strekkende meter per uur. De inkjetkoppen spuiten CMYK. Er zijn opties voor het inline aanbrengen van een primer en vernis. Door de primer kunnen een groot aantal media, waaronder flexibele substraten, worden bedrukt zoals BOPP, PET en papier. De rollenbreedte is max. 650 mm, de drukbreedte 622 mm.De eerste pers wordt in juni bij een Italiaanse producent van flexibele verpakkingen voor de industrie- en modebranche geïnstalleerd.