De omzet voor Q3 bedroeg 446 miljoen dollar. De omzetdaling is volgens Kodak in grote mate toe te schrijven aan de negatieve wisselkoerseffecten, de verwachte daling van de verkoop van inkjetcartridges voor consumentenprinters waarmee het bedrijf is gestopt en de eenmalige winst van 52 miljoen dollar voor patentlicenties in het derde kwartaal van 2014. Wanneer rekening wordt gehouden met al deze elementen, daalden de inkomsten met 4% op jaarbasis.

In Q3 verbeterde de operationele EBITDA met 9 miljoen dollar tot 39 miljoen dollar ten opzichte van Q3 in 2014, wisselkoerseffecten en niet-recurrente inkomsten uit intellectuele eigendom niet meegerekend. De operationele uitgaven voor het kwartaal kwamen uit op 83 miljoen dollar, een verbetering met 15% ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2014.

De Print Systems Division (PSD), de grootste divisie, behaalde een omzet van 278 miljoen dollar in Q3 van 2015. Dat is een daling van 13 % ten opzichte van Q3 in 2014. De operationele EBITDA kwam uit op 28 miljoen dollar (31 miljoen dollar een jaar eerder).

De omzet van de Enterprise Inkjet Systems Division (EISD) daalde in Q3 tot 39 miljoen dollar (43 miljoen dollar in dezelfde periode een jaar eerder). De Prosper business steeg met 27 % maar de omzet werd negatief beïnvloed door de lagere verkoopcijfers van de Kodak Versamark Printing systemen. De operationele EBITDA voor het kwartaal was - 4 miljoen dollar wat beter is dan de -12 miljoen dollar een jaar eerder.

De Micro 3D Printing and Packaging Division (MPPD) haalde in Q3 een omzet van 32 miljoen dollar, een gelijkaardig resultaat als een jaar eerder. De operationale EBITDA verbeterde tot 6 miljoen dollar (plus 5 miljoen dollar). Het FLEXCEL NX plaatvolume steeg op jaarbasis met 32% en er zijn nu wereldwijd 450 FLEXCEL NX flexoplaatbelichters geïnstalleerd.

De Software and Solutions Division (SSD) behaalde voor Q3 een 11% hogere omzet die nu uitkomt op 30 miljoen dollar.

Kodak meldt ook nog dat het volume van de Sonora procesloze platen met 41% is gestegen.

De omzet voor Q3 bedroeg 446 miljoen dollar. De omzetdaling is volgens Kodak in grote mate toe te schrijven aan de negatieve wisselkoerseffecten, de verwachte daling van de verkoop van inkjetcartridges voor consumentenprinters waarmee het bedrijf is gestopt en de eenmalige winst van 52 miljoen dollar voor patentlicenties in het derde kwartaal van 2014. Wanneer rekening wordt gehouden met al deze elementen, daalden de inkomsten met 4% op jaarbasis.In Q3 verbeterde de operationele EBITDA met 9 miljoen dollar tot 39 miljoen dollar ten opzichte van Q3 in 2014, wisselkoerseffecten en niet-recurrente inkomsten uit intellectuele eigendom niet meegerekend. De operationele uitgaven voor het kwartaal kwamen uit op 83 miljoen dollar, een verbetering met 15% ten opzichte van hetzelfde kwartaal in 2014.De Print Systems Division (PSD), de grootste divisie, behaalde een omzet van 278 miljoen dollar in Q3 van 2015. Dat is een daling van 13 % ten opzichte van Q3 in 2014. De operationele EBITDA kwam uit op 28 miljoen dollar (31 miljoen dollar een jaar eerder).De omzet van de Enterprise Inkjet Systems Division (EISD) daalde in Q3 tot 39 miljoen dollar (43 miljoen dollar in dezelfde periode een jaar eerder). De Prosper business steeg met 27 % maar de omzet werd negatief beïnvloed door de lagere verkoopcijfers van de Kodak Versamark Printing systemen. De operationele EBITDA voor het kwartaal was - 4 miljoen dollar wat beter is dan de -12 miljoen dollar een jaar eerder.De Micro 3D Printing and Packaging Division (MPPD) haalde in Q3 een omzet van 32 miljoen dollar, een gelijkaardig resultaat als een jaar eerder. De operationale EBITDA verbeterde tot 6 miljoen dollar (plus 5 miljoen dollar). Het FLEXCEL NX plaatvolume steeg op jaarbasis met 32% en er zijn nu wereldwijd 450 FLEXCEL NX flexoplaatbelichters geïnstalleerd.De Software and Solutions Division (SSD) behaalde voor Q3 een 11% hogere omzet die nu uitkomt op 30 miljoen dollar.Kodak meldt ook nog dat het volume van de Sonora procesloze platen met 41% is gestegen.