De Kodak Flexo Hub is een plaats waar de technologische vooruitgang van het flexografische drukproces voor verpakkingsdruk een prominente plaats heeft. De Hub promoot de samenwerking tussen Kodak, flexodrukkers, handelszaken, merkeneigenaars, technologieleveranciers en industrieverenigingen. Naast het presenteren van innovatieve flexo-oplossingen van Kodak, zet het nieuwe centrum lopende verpakkingsprojecten in de kijker waarin technologie van Kodak het verschil maakt.

Het designconcept van de Kodak Flexo Hub werd uitgetekend door de in Milaan gevestigde architect en designer Francesco Lucchese (Lucchesedesign) en werd gereflecteerd in de visuals die werden gebruikt op de stand van Kodak op Labelexpo.

"De opening van de Flexo Hub is een belangrijke investering die het belang van flexodruk voor Kodak onderlijnt. Onze klanten, prospecten en industriepartners uit de EAMER-regio hebben nu een centraal punt waar ze met Kodak samen kunnen werken om de grenzen van de flexodruk te verleggen," aldus Chris Payne, President of the Flexographic Packaging Division en Vice President van Kodak.

De Kodak Flexo Hub is een plaats waar de technologische vooruitgang van het flexografische drukproces voor verpakkingsdruk een prominente plaats heeft. De Hub promoot de samenwerking tussen Kodak, flexodrukkers, handelszaken, merkeneigenaars, technologieleveranciers en industrieverenigingen. Naast het presenteren van innovatieve flexo-oplossingen van Kodak, zet het nieuwe centrum lopende verpakkingsprojecten in de kijker waarin technologie van Kodak het verschil maakt.Het designconcept van de Kodak Flexo Hub werd uitgetekend door de in Milaan gevestigde architect en designer Francesco Lucchese (Lucchesedesign) en werd gereflecteerd in de visuals die werden gebruikt op de stand van Kodak op Labelexpo."De opening van de Flexo Hub is een belangrijke investering die het belang van flexodruk voor Kodak onderlijnt. Onze klanten, prospecten en industriepartners uit de EAMER-regio hebben nu een centraal punt waar ze met Kodak samen kunnen werken om de grenzen van de flexodruk te verleggen," aldus Chris Payne, President of the Flexographic Packaging Division en Vice President van Kodak.