Graphic Systems Services Inc. (GSS) is een van de belangrijkste leveranciers van transportsystemen voor inkjetrotatieprinters en van andere technische onderdelen en diensten voor printers. Kodak heeft onlangs GSS overgenomen om meer controle te krijgen over de bevoorradingsketen voor de onderdelen van zijn inkjetprinters. Daarnaast verwerft de Amerikaanse fabrikant ook bijkomende technische knowhow om zijn aanbod inkjetprinters uit te breiden.

GSS, dat in Ohio (VS) gevestigd is, in de buurt van het ontwerp- en productiecentrum van Kodak voor inkjet, werkt al 20 jaar met Kodak samen. Het bedrijf levert vandaag de transportsystemen voor het printergamma Kodak Prosper, waaronder de Prosper Ultra 520 en de Prosper 7000 Turbo.

"Nu we over een interne aanvoer van transportsystemen en over de bijkomende expertise van een industrieleider zoals GSS kunnen beschikken, zal dat onze activiteiten op het vlak van de inkjet steviger en duurzamer maken", verklaarde Jim Continenza, de CEO van Kodak. "Op een moment waarop de commerciële situatie moeilijk blijft, is het nodig om onze toekomst in eigen handen te nemen en om de risico's van de bevoorradingsketen te beperken en onze klanten een betrouwbare levering te garanderen."

Graphic Systems Services Inc. (GSS) is een van de belangrijkste leveranciers van transportsystemen voor inkjetrotatieprinters en van andere technische onderdelen en diensten voor printers. Kodak heeft onlangs GSS overgenomen om meer controle te krijgen over de bevoorradingsketen voor de onderdelen van zijn inkjetprinters. Daarnaast verwerft de Amerikaanse fabrikant ook bijkomende technische knowhow om zijn aanbod inkjetprinters uit te breiden.GSS, dat in Ohio (VS) gevestigd is, in de buurt van het ontwerp- en productiecentrum van Kodak voor inkjet, werkt al 20 jaar met Kodak samen. Het bedrijf levert vandaag de transportsystemen voor het printergamma Kodak Prosper, waaronder de Prosper Ultra 520 en de Prosper 7000 Turbo."Nu we over een interne aanvoer van transportsystemen en over de bijkomende expertise van een industrieleider zoals GSS kunnen beschikken, zal dat onze activiteiten op het vlak van de inkjet steviger en duurzamer maken", verklaarde Jim Continenza, de CEO van Kodak. "Op een moment waarop de commerciële situatie moeilijk blijft, is het nodig om onze toekomst in eigen handen te nemen en om de risico's van de bevoorradingsketen te beperken en onze klanten een betrouwbare levering te garanderen."