De groenestroomcertificaten zijn afkomstig van het Nederlandse Waddenwind windpark in Groningen, dat sinds begin dit jaar op het net is aangesloten. RWE betrekt 54 megawatt van de twaalf windturbines in Noord-Nederland.

Duurzame claim

Koehler Paper, een onderdeel van de familiale Koehler Group, produceert kwaliteitspapier. De nieuwe productielijn op de site van Kehl is begin 2021 overgeschakeld naar groene stroom.

"Met deze stap besparen we zo'n honderdduizend ton CO2 per jaar", zegt Stefan Karrer, de chief operating officer van de Koehler Group. "Daarmee onderstrepen we onze claim om het duurzaamheidsconcept in de hele waardeketen van onze papierproductie te integreren."

De groenestroomcertificaten zijn afkomstig van het Nederlandse Waddenwind windpark in Groningen, dat sinds begin dit jaar op het net is aangesloten. RWE betrekt 54 megawatt van de twaalf windturbines in Noord-Nederland.Koehler Paper, een onderdeel van de familiale Koehler Group, produceert kwaliteitspapier. De nieuwe productielijn op de site van Kehl is begin 2021 overgeschakeld naar groene stroom."Met deze stap besparen we zo'n honderdduizend ton CO2 per jaar", zegt Stefan Karrer, de chief operating officer van de Koehler Group. "Daarmee onderstrepen we onze claim om het duurzaamheidsconcept in de hele waardeketen van onze papierproductie te integreren."