Vorig jaar heeft HP de organisatie in de Benelux-regio hertekend. De drie landen worden nu geleid vanuit één centrale organisatie. "Het voordeel hiervan is een betere integratie tussen de verschillende afdelingen binnen de drie landen en intensievere samenwerkingsmogelijkheden", stelt het technologiebedrijf.

Ruime ervaring

Voor zakelijke klanten en partners biedt de nieuwe structuur volgens HP aanvullende kansen. "Voor resellers zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om het speelveld te verbreden en zich aan klanten buiten de landsgrenzen te verbinden", verklaart Koen Van Beneden.

De topman heeft ruime ervaring binnen HP en maakt sinds 2008 deel uit van de organisatie. In 2020 werd Van Beneden aangesteld als managing director van België en Luxemburg en nu komt daar dus Nederland bij.

Vorig jaar heeft HP de organisatie in de Benelux-regio hertekend. De drie landen worden nu geleid vanuit één centrale organisatie. "Het voordeel hiervan is een betere integratie tussen de verschillende afdelingen binnen de drie landen en intensievere samenwerkingsmogelijkheden", stelt het technologiebedrijf.Voor zakelijke klanten en partners biedt de nieuwe structuur volgens HP aanvullende kansen. "Voor resellers zijn er bijvoorbeeld mogelijkheden om het speelveld te verbreden en zich aan klanten buiten de landsgrenzen te verbinden", verklaart Koen Van Beneden.De topman heeft ruime ervaring binnen HP en maakt sinds 2008 deel uit van de organisatie. In 2020 werd Van Beneden aangesteld als managing director van België en Luxemburg en nu komt daar dus Nederland bij.