Dirk Slachmuylder was sinds augustus 2015 de Managing Director van HP BeLux en daarvoor ook al vier jaar de country director Belux voor de 'printing & personal systems group' binnen HP. Hij ruilde in 2011 zijn job als Sales Director Corporate Market binnen Proximus in voor een nieuwe uitdaging bij HP.

Koen Van Beneden volgt nu bij HP Dirk Slachmuylder op. Koen is aan zijn twaalfde jaar bij HP bezig en is sinds augustus 2015 General Manager voor personal systems BeLux. Maar ook daarvoor nam hij al verschillende leidinggevende rollen binnen HP op zich. Voor hij bij HP aan de slag ging was hij hoofd van de marketing rond het Umicore Solar Team.

Bron: Kristof Van der Stadt, Datanews

Dirk Slachmuylder was sinds augustus 2015 de Managing Director van HP BeLux en daarvoor ook al vier jaar de country director Belux voor de 'printing & personal systems group' binnen HP. Hij ruilde in 2011 zijn job als Sales Director Corporate Market binnen Proximus in voor een nieuwe uitdaging bij HP.Koen Van Beneden volgt nu bij HP Dirk Slachmuylder op. Koen is aan zijn twaalfde jaar bij HP bezig en is sinds augustus 2015 General Manager voor personal systems BeLux. Maar ook daarvoor nam hij al verschillende leidinggevende rollen binnen HP op zich. Voor hij bij HP aan de slag ging was hij hoofd van de marketing rond het Umicore Solar Team.Bron: Kristof Van der Stadt, Datanews