"Zijn brede takenpakket omvat nauwe samenwerking met bestaande klanten en verkoopteams en het ontwikkelen van nieuwe verkoopstrategieën om meer waarde toe te voegen voor Koenig & Bauer Durst in de kartonmarkten", klinkt het in een persbericht.

Na studies aan de Stuttgart Media University begon Benjamin Bösch zijn loopbaan in projectmanagement bij manroland AG, waarna hij overstapte naar verkoopfuncties, onder meer bij HP Duitsland. Met meer dan 25 jaar ervaring in de print- en verpakkingsindustrie komt Bösch bij Koenig & Bauer Durst van Landa Digital Printing waar hij sinds 2019 regionaal manager was voor de DACH-regio.

Het portfolio van Koenig & Bauer Durst omvat de CorruJET- en Delta SPC 130-systemen voor golfkarton evenals de gezamenlijk ontwikkelde VariJET 106-pers voor vouwkarton.

"Zijn brede takenpakket omvat nauwe samenwerking met bestaande klanten en verkoopteams en het ontwikkelen van nieuwe verkoopstrategieën om meer waarde toe te voegen voor Koenig & Bauer Durst in de kartonmarkten", klinkt het in een persbericht.Na studies aan de Stuttgart Media University begon Benjamin Bösch zijn loopbaan in projectmanagement bij manroland AG, waarna hij overstapte naar verkoopfuncties, onder meer bij HP Duitsland. Met meer dan 25 jaar ervaring in de print- en verpakkingsindustrie komt Bösch bij Koenig & Bauer Durst van Landa Digital Printing waar hij sinds 2019 regionaal manager was voor de DACH-regio.Het portfolio van Koenig & Bauer Durst omvat de CorruJET- en Delta SPC 130-systemen voor golfkarton evenals de gezamenlijk ontwikkelde VariJET 106-pers voor vouwkarton.