Het partnership heeft tot doel de ontwerpmogelijkheden van verpakkingen te verbeteren door digitale printtechnologie, apparatuur en diensten te ontwikkelen. Zo zal de Prismiq-technologie van SEE, die vorig jaar werd gelanceerd, geïntegreerd worden in de RotaJet digitale drukpersen van Koenig & Bauer.

Digitale printstrategie

"De Prismiq-technologie van SEE zal Koenig & Bauer helpen hun printplatforms om te zetten van analoog naar digitaal, terwijl Koenig & Bauer zal helpen de robuustheid en effectiviteit van SEE's digitale oplossingen te versnellen en verbeteren", zegt Ted Doheny, de president en CEO van SEE.

"Onze samenwerking is een sterke en effectieve katalysator voor de verdere ontwikkeling van onze digitale printstrategie en digitale productinitiatieven en versterkt de positie van onze RotaJET-serie printers voor verder industrieel succes", stelt Andreas Plesske, de CEO van Koenig & Bauer AG.

Het partnership heeft tot doel de ontwerpmogelijkheden van verpakkingen te verbeteren door digitale printtechnologie, apparatuur en diensten te ontwikkelen. Zo zal de Prismiq-technologie van SEE, die vorig jaar werd gelanceerd, geïntegreerd worden in de RotaJet digitale drukpersen van Koenig & Bauer."De Prismiq-technologie van SEE zal Koenig & Bauer helpen hun printplatforms om te zetten van analoog naar digitaal, terwijl Koenig & Bauer zal helpen de robuustheid en effectiviteit van SEE's digitale oplossingen te versnellen en verbeteren", zegt Ted Doheny, de president en CEO van SEE."Onze samenwerking is een sterke en effectieve katalysator voor de verdere ontwikkeling van onze digitale printstrategie en digitale productinitiatieven en versterkt de positie van onze RotaJET-serie printers voor verder industrieel succes", stelt Andreas Plesske, de CEO van Koenig & Bauer AG.