Terwijl het aantal orders voor rotatiepersen (voor kranten en flexibele verpakkingen) terugliep tot bijna 32 miljoen euro, zorgde de groeiende vraag naar vellenoffsetpersen voor verpakkingen voor ruim 12 procent meer orders, goed voor 173,5 miljoen euro. De grootste toename werd veroorzaakt door het 'Special' segment, met persen voor veiligheidsdrukwerk en voor het direct bedrukken van glas: daar steeg het aantal orders met bijna 40 procent tot een waarde van 80 miljoen euro.

Met de goed gevulde orderportefeuille op zak blikt CEO Claus Bolza-Schünemann alvast vooruit naar 2023: de omzet moet dan van ruim 1,2 miljard in 2018 met een kwart zijn gegroeid naar 1,5 miljard euro.

Terwijl het aantal orders voor rotatiepersen (voor kranten en flexibele verpakkingen) terugliep tot bijna 32 miljoen euro, zorgde de groeiende vraag naar vellenoffsetpersen voor verpakkingen voor ruim 12 procent meer orders, goed voor 173,5 miljoen euro. De grootste toename werd veroorzaakt door het 'Special' segment, met persen voor veiligheidsdrukwerk en voor het direct bedrukken van glas: daar steeg het aantal orders met bijna 40 procent tot een waarde van 80 miljoen euro.Met de goed gevulde orderportefeuille op zak blikt CEO Claus Bolza-Schünemann alvast vooruit naar 2023: de omzet moet dan van ruim 1,2 miljard in 2018 met een kwart zijn gegroeid naar 1,5 miljard euro.