De nieuwe pers met een formaat van 37 inch) krijgt een plaats in de serie Lithrone G van Komori en is bedoeld om in te spelen op de behoeften van de sectoren van de handelsdruk en de uitgeverij.

De compacte Lithrone G37 kan dragers van het formaat A1 verwerken, met een maximum van 640 x 940 mm. Het kleurenbeheer kan geoptimaliseerd worden door op de vellen, zelfs bij 8 A4-pagina's in portret, een CMS-kleurenbalk te integreren (bij het Amerikaanse courrier-formaat kunnen daar registertekens voor gebruikt worden). Daardoor kan de pers producten met een groot aantal pagina's en met een hoog kwaliteitsniveau drukken. De machine is ook geschikt voor de productie van affiches in het internationale posterformaat A1. Bovendien biedt ze een enorme soepelheid op het vlak van de pagina-indeling, meer bepaald met het oog op de plaatsing van registertekens voor de afwerking.

De Lithrone G37 heeft een maximale druksnelheid van 15.000 vellen per uur, met een dikte van 0,04 tot 0,6 mm. De productiestabiliteit wordt gegarandeerd door geautomatiseerde systemen, zoals de KHS-AI. Die techniek maakt het mogelijk om de pers snel om te schakelen, om er talrijke uiteenlopende producten op te drukken, en om kleine oplagen en proefdrukken te vervaardigen.

De Lithrone G37 van de Japanse persenconstructeur is vanaf nu beschikbaar. Albyco is verdeler in België.

De nieuwe pers met een formaat van 37 inch) krijgt een plaats in de serie Lithrone G van Komori en is bedoeld om in te spelen op de behoeften van de sectoren van de handelsdruk en de uitgeverij. De compacte Lithrone G37 kan dragers van het formaat A1 verwerken, met een maximum van 640 x 940 mm. Het kleurenbeheer kan geoptimaliseerd worden door op de vellen, zelfs bij 8 A4-pagina's in portret, een CMS-kleurenbalk te integreren (bij het Amerikaanse courrier-formaat kunnen daar registertekens voor gebruikt worden). Daardoor kan de pers producten met een groot aantal pagina's en met een hoog kwaliteitsniveau drukken. De machine is ook geschikt voor de productie van affiches in het internationale posterformaat A1. Bovendien biedt ze een enorme soepelheid op het vlak van de pagina-indeling, meer bepaald met het oog op de plaatsing van registertekens voor de afwerking. De Lithrone G37 heeft een maximale druksnelheid van 15.000 vellen per uur, met een dikte van 0,04 tot 0,6 mm. De productiestabiliteit wordt gegarandeerd door geautomatiseerde systemen, zoals de KHS-AI. Die techniek maakt het mogelijk om de pers snel om te schakelen, om er talrijke uiteenlopende producten op te drukken, en om kleine oplagen en proefdrukken te vervaardigen. De Lithrone G37 van de Japanse persenconstructeur is vanaf nu beschikbaar. Albyco is verdeler in België.