Komori Europe wordt de exclusieve distributeur van de inkjetpers Truepress Jet520HD van Screen voor de Belgische, Franse, Duitse, Italiaanse en Britse markten. De Screen Truepress Jet520HD werkt met watergebaseerde pigmentinkten en heeft drie printsnelheden met een topsnelheid van 120 m/min of 1600 A4 pagina's per minuut. De pers vervolledigt het gamma van productieve offsetpersen van Komori en moet een antwoord bieden aan klanten die flexibel willen omspringen met kleine oplagen.

Komori heeft ook de digitale B2 UV-vellenpers Impremia IS29 voor 3000 vel enkelzijdig (1500 vel dubbelzijdig) in zijn programma. Die is beschikbaar vanaf Drupa. De Screen-pers is dat nu al.

Komori Europe wordt de exclusieve distributeur van de inkjetpers Truepress Jet520HD van Screen voor de Belgische, Franse, Duitse, Italiaanse en Britse markten. De Screen Truepress Jet520HD werkt met watergebaseerde pigmentinkten en heeft drie printsnelheden met een topsnelheid van 120 m/min of 1600 A4 pagina's per minuut. De pers vervolledigt het gamma van productieve offsetpersen van Komori en moet een antwoord bieden aan klanten die flexibel willen omspringen met kleine oplagen.Komori heeft ook de digitale B2 UV-vellenpers Impremia IS29 voor 3000 vel enkelzijdig (1500 vel dubbelzijdig) in zijn programma. Die is beschikbaar vanaf Drupa. De Screen-pers is dat nu al.