Komori claimt de tweede plek in Europa op de markt van offset vellenpersen, met een aandeel van inmiddels 20 procent. Maar het wil zich ook veel breder profileren als 'totaalleverancier', met software, materialen, nabewerkingsapparatuur en ook digitale persen. In die laatste categorie zal de tijdens drupa 2012 aangekondigde B2 inkjet-pers IS29 eind van dit jaar naar Utrecht komen. Satoshi Mochida, COO van Komori, kondigde bovendien tijdens de openingsceremonie van het KGC-E aan dat op drupa 2016 ook een Komori-pers op het B1-formaat (70x100 cm) met de nanografische technologie van Landa zal worden gedemonstreerd.

Ook het succes van de H-UV-technologie wordt verder uitgebouwd: na geslaagde installaties in Japan zal vanaf januari 2016 ook een offset rotatiepers met H-UV droging op de Europese markt beschikbaar komen.

Komori claimt de tweede plek in Europa op de markt van offset vellenpersen, met een aandeel van inmiddels 20 procent. Maar het wil zich ook veel breder profileren als 'totaalleverancier', met software, materialen, nabewerkingsapparatuur en ook digitale persen. In die laatste categorie zal de tijdens drupa 2012 aangekondigde B2 inkjet-pers IS29 eind van dit jaar naar Utrecht komen. Satoshi Mochida, COO van Komori, kondigde bovendien tijdens de openingsceremonie van het KGC-E aan dat op drupa 2016 ook een Komori-pers op het B1-formaat (70x100 cm) met de nanografische technologie van Landa zal worden gedemonstreerd.Ook het succes van de H-UV-technologie wordt verder uitgebouwd: na geslaagde installaties in Japan zal vanaf januari 2016 ook een offset rotatiepers met H-UV droging op de Europese markt beschikbaar komen.