Dat gebeurt tijdens het seminarie Komori Packaging in het Komori International Graphic Technology Center in het Nederlandse Utrecht. Die dag komen specialisten vertellen over de tendensen in de verpakkingsindustrie en de sector van het karton. Aan bod komen de mogelijkheden van vernissen en veredelen, speciale druktoepassingen, drogen met lage energie, enz. Er zijn live-demonstraties voorzien op een zeskleuren GX-640 die is uitgerust met een klassieke UV-vernisgroep en speciale Komori-technologie voor het rendabel bedrukken van verpakkingen.

De Lithrone GX40 drukt aan een max. snelheid van 18.000 vel per uur, zelfs op dun materiaal. De pers is ingericht voor non-stop productie van grote oplagen en kan snel worden omgesteld voor kleinere oplagen. Ze is voorzien van alle toeters en bellen waaronder een geautomatiseerd controlesysteem, nieuwe voorzieningen voor geautomatiseerd wassen en reinigen en beschikbaar in speciale configuraties om producten met een forse toegevoegde waarde te kunnen vervaardigen.

Dat gebeurt tijdens het seminarie Komori Packaging in het Komori International Graphic Technology Center in het Nederlandse Utrecht. Die dag komen specialisten vertellen over de tendensen in de verpakkingsindustrie en de sector van het karton. Aan bod komen de mogelijkheden van vernissen en veredelen, speciale druktoepassingen, drogen met lage energie, enz. Er zijn live-demonstraties voorzien op een zeskleuren GX-640 die is uitgerust met een klassieke UV-vernisgroep en speciale Komori-technologie voor het rendabel bedrukken van verpakkingen.De Lithrone GX40 drukt aan een max. snelheid van 18.000 vel per uur, zelfs op dun materiaal. De pers is ingericht voor non-stop productie van grote oplagen en kan snel worden omgesteld voor kleinere oplagen. Ze is voorzien van alle toeters en bellen waaronder een geautomatiseerd controlesysteem, nieuwe voorzieningen voor geautomatiseerd wassen en reinigen en beschikbaar in speciale configuraties om producten met een forse toegevoegde waarde te kunnen vervaardigen.