De H-UV-technologie vertegenwoordigt vandaag bijna de helft van de verkoop van Komori. De technologie garandeert een onmiddellijke droging van de vellen, zonder dat de drukkwaliteit aangetast wordt of er ozon vrijkomt. Bovendien blijft het energieverbruik beperkt. Omdat het om een 'koude' UV-droogtechniek gaat, leent ze zich ook voor dragers die bijzonder moeilijk te bedrukken of te drogen zijn. Eigenschappen die het systeem al verscheidene bekroningen opgeleverd heeft, onder meer de prestigieuze InterTech Technology Award, en waaraan het ongetwijfeld zijn huidige succes te danken heeft.

Volgens Komori zijn de gebruikers van de H-UV-technologie zowel offsetbedrijven die in 'druk op aanvraag' gespecialiseerd zijn, als drukkerijen die toepassingen met een hoge toegevoegde waarde aanbieden.

De H-UV-technologie vertegenwoordigt vandaag bijna de helft van de verkoop van Komori. De technologie garandeert een onmiddellijke droging van de vellen, zonder dat de drukkwaliteit aangetast wordt of er ozon vrijkomt. Bovendien blijft het energieverbruik beperkt. Omdat het om een 'koude' UV-droogtechniek gaat, leent ze zich ook voor dragers die bijzonder moeilijk te bedrukken of te drogen zijn. Eigenschappen die het systeem al verscheidene bekroningen opgeleverd heeft, onder meer de prestigieuze InterTech Technology Award, en waaraan het ongetwijfeld zijn huidige succes te danken heeft.Volgens Komori zijn de gebruikers van de H-UV-technologie zowel offsetbedrijven die in 'druk op aanvraag' gespecialiseerd zijn, als drukkerijen die toepassingen met een hoge toegevoegde waarde aanbieden.