Komori zei in november 2012 niet aan Ipex te zullen deelnemen. Het doet dat officieel nu nog niet als standhouder maar wel als sponsor van de 'Eco Zone' in de South Hall. Komori zal er een vijfkleuren 40" brede pers met coating unit en droger demonstreren. De pers is uitgerust met ozonvrije H-UV droging. Komori zal er uitleg geven over zijn H-UV druktechnologie.

De H-UV-technologie vertegenwoordigt vandaag bijna de helft van de verkoop van Komori. De technologie maakt gebruik van speciale inkten en garandeert een onmiddellijke droging van de vellen, zonder dat de drukkwaliteit aangetast wordt of er ozon vrijkomt. Bovendien blijft het energieverbruik beperkt. Omdat het om een 'koude' UV-droogtechniek gaat, leent ze zich ook voor dragers die bijzonder moeilijk te bedrukken of te drogen zijn. Eigenschappen die het systeem al verscheidene bekroningen opgeleverd heeft, onder meer de prestigieuze InterTech Technology Award.

Komori zei in november 2012 niet aan Ipex te zullen deelnemen. Het doet dat officieel nu nog niet als standhouder maar wel als sponsor van de 'Eco Zone' in de South Hall. Komori zal er een vijfkleuren 40" brede pers met coating unit en droger demonstreren. De pers is uitgerust met ozonvrije H-UV droging. Komori zal er uitleg geven over zijn H-UV druktechnologie.De H-UV-technologie vertegenwoordigt vandaag bijna de helft van de verkoop van Komori. De technologie maakt gebruik van speciale inkten en garandeert een onmiddellijke droging van de vellen, zonder dat de drukkwaliteit aangetast wordt of er ozon vrijkomt. Bovendien blijft het energieverbruik beperkt. Omdat het om een 'koude' UV-droogtechniek gaat, leent ze zich ook voor dragers die bijzonder moeilijk te bedrukken of te drogen zijn. Eigenschappen die het systeem al verscheidene bekroningen opgeleverd heeft, onder meer de prestigieuze InterTech Technology Award.