Komori organiseerde eind november een tweedaags H-UV evenement in het Europese democentrum in Utrecht (Nederland). Daar maakte het bekend dat de Huber Group als tweede inktleverancier van H-UV inkten zal optreden, naast het Japanse Toyo waarmee Komori samenwerkte in de ontwikkeling van de technologie. Komori sluit niet uit dat er ook nog andere partijen volgen.

Met de aankondiging van H-UV op rotatiepersen verbreedt Komori bovendien de toepassing van haar technologie en biedt het drukkerijen straks ook een alternatief voor de vaak omvangrijke en energie-intensieve heatset droging.

Komori organiseerde eind november een tweedaags H-UV evenement in het Europese democentrum in Utrecht (Nederland). Daar maakte het bekend dat de Huber Group als tweede inktleverancier van H-UV inkten zal optreden, naast het Japanse Toyo waarmee Komori samenwerkte in de ontwikkeling van de technologie. Komori sluit niet uit dat er ook nog andere partijen volgen. Met de aankondiging van H-UV op rotatiepersen verbreedt Komori bovendien de toepassing van haar technologie en biedt het drukkerijen straks ook een alternatief voor de vaak omvangrijke en energie-intensieve heatset droging.