"Gebouwd voor sectoren met zeer hoge verwachtingen van nauwkeurigheid gecombineerd met een groot werkgebied, stelt de Kongsberg C68 Exact een nieuwe standaard voor precisie", zegt Stuart Fox, de CEO & president van Kongsberg PCS. Met deze machine mikt Kongsberg op groei buiten de print- en verpakkingsindustrie.

"We hebben een volledig nieuw productieproces ontwikkeld om de allerhoogste nauwkeurigheids- en herhaalbaarheidswaarden te garanderen om te voldoen aan de strengste luchtvaartvereisten", legt Stuart Fox uit. "Tijdens het acceptatietestproces in de fabriek wordt elke Kongsberg C68 Exact machine systematisch gemeten met een laserinterferometer om te zorgen dat deze de vereiste nauwkeurigheid levert."

De Kongsberg C68 Exact is in staat om papiergebaseerde materialen, kunststoffen of andere flexibele materialen te snijden, met een oppervlak van 3210 x 6400 mm.

Nieuwe sales manager voor Benelux

Kongsberg heeft Jonathan Dewaegenaere benoemd tot Territory sales manager voor de Benelux. Hij wordt verantwoordelijk voor de machines van Kongsberg en de CNC-systemen van MultiCam. "Ik heb mijn hele loopbaan in de grafische industrie gewerkt, het zit praktisch in mijn DNA", zegt Dewaegenaere, die sinds 2022 aan de slag is bij Kongsberg. "Ik kijk er echt naar uit om bestaande en potentiële klanten te ontmoeten om de allernieuwste technologie van Kongsberg en MultiCam te bespreken, om demonstraties te organiseren en oplossingen te leveren die specifiek zijn ontworpen om te helpen automatiseren en efficiëntie te stimuleren binnen verpakkings-, sign- en displaybedrijven."

"Gebouwd voor sectoren met zeer hoge verwachtingen van nauwkeurigheid gecombineerd met een groot werkgebied, stelt de Kongsberg C68 Exact een nieuwe standaard voor precisie", zegt Stuart Fox, de CEO & president van Kongsberg PCS. Met deze machine mikt Kongsberg op groei buiten de print- en verpakkingsindustrie."We hebben een volledig nieuw productieproces ontwikkeld om de allerhoogste nauwkeurigheids- en herhaalbaarheidswaarden te garanderen om te voldoen aan de strengste luchtvaartvereisten", legt Stuart Fox uit. "Tijdens het acceptatietestproces in de fabriek wordt elke Kongsberg C68 Exact machine systematisch gemeten met een laserinterferometer om te zorgen dat deze de vereiste nauwkeurigheid levert."De Kongsberg C68 Exact is in staat om papiergebaseerde materialen, kunststoffen of andere flexibele materialen te snijden, met een oppervlak van 3210 x 6400 mm.