"De intuïtieve gebruikersinterface van de iPC is ontworpen om een eenvoudige en efficiënte bediening mogelijk te maken", zegt Koen Van Reybroeck, productmanager bij Kongsberg PCS. "Het stelt gebruikers in staat om bestanden te importeren en automatisch in te stellen, productieruns aan te passen, tools te kalibreren en instellingen op te slaan. Met iPC kun je standaard productieworkflows opzetten, eenvoudige ontwerpen en lay-outs maken en de productie handmatig of volledig geautomatiseerd uitvoeren."

Optimale snijresultaten

"Met deze nieuwe versie hebben we een reeks extra nieuwe kenmerken en functionaliteiten geïntroduceerd die het hele productieproces helpen stroomlijnen, waardoor het sneller en gemakkelijker wordt om optimale snijresultaten te bereiken en ontwerpen tot leven te brengen", aldus Van Reybroeck.

"Met iPC 2.6. introduceren we het nieuwe iPC Prep Station", zegt Koen Van Reybroeck. "iPC Prep Station is een offline voorbereidingstool voor de productietafel, een standalone versie van iPC die niet is aangesloten op een Kongsberg-snijtafel. Dit betekent dat gebruikers tijdbesparende taken kunnen voorbereiden voorafgaand aan het productieproces, zonder vertraging of onderbreking van het productiestation."

Integratie met softwarepartners

"Met deze nieuwe versie blijven we ook de integratie met partnersoftware verbeteren, waardoor we meer connectiviteit met iPC en de Kongsberg-tafels bieden", duidt Koen Van Reybroeck. "Deze verbeterde connectiviteit betekent dat gebruikers nu ook ten volle kunnen profiteren van een op productie gerichte workflow, met nieuwe softwarepartner integraties gericht op geautomatiseerde bestandsconfiguratie, QR-codeproductie en intelligente bestandsopname."

"De intuïtieve gebruikersinterface van de iPC is ontworpen om een eenvoudige en efficiënte bediening mogelijk te maken", zegt Koen Van Reybroeck, productmanager bij Kongsberg PCS. "Het stelt gebruikers in staat om bestanden te importeren en automatisch in te stellen, productieruns aan te passen, tools te kalibreren en instellingen op te slaan. Met iPC kun je standaard productieworkflows opzetten, eenvoudige ontwerpen en lay-outs maken en de productie handmatig of volledig geautomatiseerd uitvoeren.""Met deze nieuwe versie hebben we een reeks extra nieuwe kenmerken en functionaliteiten geïntroduceerd die het hele productieproces helpen stroomlijnen, waardoor het sneller en gemakkelijker wordt om optimale snijresultaten te bereiken en ontwerpen tot leven te brengen", aldus Van Reybroeck."Met iPC 2.6. introduceren we het nieuwe iPC Prep Station", zegt Koen Van Reybroeck. "iPC Prep Station is een offline voorbereidingstool voor de productietafel, een standalone versie van iPC die niet is aangesloten op een Kongsberg-snijtafel. Dit betekent dat gebruikers tijdbesparende taken kunnen voorbereiden voorafgaand aan het productieproces, zonder vertraging of onderbreking van het productiestation.""Met deze nieuwe versie blijven we ook de integratie met partnersoftware verbeteren, waardoor we meer connectiviteit met iPC en de Kongsberg-tafels bieden", duidt Koen Van Reybroeck. "Deze verbeterde connectiviteit betekent dat gebruikers nu ook ten volle kunnen profiteren van een op productie gerichte workflow, met nieuwe softwarepartner integraties gericht op geautomatiseerde bestandsconfiguratie, QR-codeproductie en intelligente bestandsopname."