Op de stand wordt de Kongsberg C-series digitale snijoplossing en de MultiCam Apex 3R CNC-router gedemonstreerd. "Met onze C24 laten we zien hoe een reeks innovatieve Kongsberg-gereedschappen nieuwe mogelijkheden in ontwerp en creativiteit biedt", aldus Preskett. "Bezoekers zullen bijvoorbeeld zien hoe onze CorruSpeed-tool, Psaligraphy-mes en RotaCut-tools het mogelijk maken om de meest creatieve ontwerpen in de praktijk te brengen, terwijl opties zoals de handmatige rolinvoer, i-camera en Fast Tool Adapter de productiviteit verhogen en efficiëntiewinsten voor bedrijven boeken."

Kongsberg brengt ook de VariAngle-tool terug mee naar München. In Berlijn was vorig jaar te zien hoe deze innovatie het mogelijk maakt om onder elke hoek van 0 tot 60 graden te snijden met een snelheid tot 100 m/min. Kongsberg PCS zal ook de MultiCam Apex 3R CNC-router presenteren. Met spilsnelheden van 4 tot 13,3 pk kan de Apex 3R een verscheidenheid aan materialen snijden, waaronder plastic, aluminium, hout, schuim met een hoge dichtheid en composietmaterialen.

Ook de MultiCam APEX 3R zal in München te zien zijn op de Kongsberg-stand.

"Het zware, volledig stalen buisframe van de APEX 3R zorgt voor maximale duurzaamheid", zegt David Preskett. "Dit maakt de CNC-machine ook stijver, wat trillingen vermindert en de freeskwaliteit verbetert. De standaard meegeleverde EZ Control-operatorinterface zorgt ervoor dat bedrijven direct kunnen beginnen met frezen en een minimale onderbreking van de werkprocessen hebben, terwijl een drie-assig motion control-systeem een strakke controle geeft over de freeskwaliteit voor precisie en kwaliteitssnijden."

Op de stand wordt de Kongsberg C-series digitale snijoplossing en de MultiCam Apex 3R CNC-router gedemonstreerd. "Met onze C24 laten we zien hoe een reeks innovatieve Kongsberg-gereedschappen nieuwe mogelijkheden in ontwerp en creativiteit biedt", aldus Preskett. "Bezoekers zullen bijvoorbeeld zien hoe onze CorruSpeed-tool, Psaligraphy-mes en RotaCut-tools het mogelijk maken om de meest creatieve ontwerpen in de praktijk te brengen, terwijl opties zoals de handmatige rolinvoer, i-camera en Fast Tool Adapter de productiviteit verhogen en efficiëntiewinsten voor bedrijven boeken." Kongsberg brengt ook de VariAngle-tool terug mee naar München. In Berlijn was vorig jaar te zien hoe deze innovatie het mogelijk maakt om onder elke hoek van 0 tot 60 graden te snijden met een snelheid tot 100 m/min. Kongsberg PCS zal ook de MultiCam Apex 3R CNC-router presenteren. Met spilsnelheden van 4 tot 13,3 pk kan de Apex 3R een verscheidenheid aan materialen snijden, waaronder plastic, aluminium, hout, schuim met een hoge dichtheid en composietmaterialen. "Het zware, volledig stalen buisframe van de APEX 3R zorgt voor maximale duurzaamheid", zegt David Preskett. "Dit maakt de CNC-machine ook stijver, wat trillingen vermindert en de freeskwaliteit verbetert. De standaard meegeleverde EZ Control-operatorinterface zorgt ervoor dat bedrijven direct kunnen beginnen met frezen en een minimale onderbreking van de werkprocessen hebben, terwijl een drie-assig motion control-systeem een strakke controle geeft over de freeskwaliteit voor precisie en kwaliteitssnijden."