MultiCam is opgericht in 1989 en heeft wereldwijd meer dan 14.000 machines geïnstalleerd (Kongsberg is goed voor meer dan 12.000 installaties). Het bedrijf telt ongeveer 130 werknemers. MultiCam werd overgenomen van Rosewood Private Investments. De voorwaarden van de overname zijn niet bekendgemaakt.

Schaalvergroting

Kongsberg PCS is gespecialiseerd in precisiesnijsystemen voor verpakkingen, bewegwijzeringsborden en displaydoeleinden en heeft operationele faciliteiten in België (Gent), Tsjechië en Noorwegen. Het bedrijf bedient klanten in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. De overname van MultiCam omvat bedrijven in de VS en verkoopkantoren in Canada en Duitsland.

"Met deze strategische combinatie krijgt Kongsberg PCS schaalvergroting en breidt hun bereik uit naar een breder, mondiaal klantenbestand met nieuwe producten en diensten", reageert Julien Lagrèze, partner van OpenGate Capital. MultiCam zal onder dezelfde naam blijven opereren binnen Kongsberg PCS, met CEO David Morse die lid wordt van het managementteam van Kongsberg en leiding zal blijven geven aan de activiteiten van MultiCam.

MultiCam is opgericht in 1989 en heeft wereldwijd meer dan 14.000 machines geïnstalleerd (Kongsberg is goed voor meer dan 12.000 installaties). Het bedrijf telt ongeveer 130 werknemers. MultiCam werd overgenomen van Rosewood Private Investments. De voorwaarden van de overname zijn niet bekendgemaakt.Kongsberg PCS is gespecialiseerd in precisiesnijsystemen voor verpakkingen, bewegwijzeringsborden en displaydoeleinden en heeft operationele faciliteiten in België (Gent), Tsjechië en Noorwegen. Het bedrijf bedient klanten in Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Azië. De overname van MultiCam omvat bedrijven in de VS en verkoopkantoren in Canada en Duitsland."Met deze strategische combinatie krijgt Kongsberg PCS schaalvergroting en breidt hun bereik uit naar een breder, mondiaal klantenbestand met nieuwe producten en diensten", reageert Julien Lagrèze, partner van OpenGate Capital. MultiCam zal onder dezelfde naam blijven opereren binnen Kongsberg PCS, met CEO David Morse die lid wordt van het managementteam van Kongsberg en leiding zal blijven geven aan de activiteiten van MultiCam.