De AccurioPress C3080-serie is de opvolger van de AccurioPress C2070-familie. De AccurioPrint C3070/C3080 printsystemen zijn bedoeld voor grafische bedrijven en centrale repro afdelingen met middelgrote volumes.

De AccurioPress C3080 haalt een printsnelheid van 81 ppm in kleur en zwart-wit. Door de verbeterde ondersteuning van dik papier zijn uiteenlopende mediatypen te gebruiken, zoals gecoat en ongecoat papier tot maximaal 350 gm². Er is een high-capacity lade voor banners tot een grootte van 762 mm voor het efficiënt printen van banners, bijvoorbeeld voor boekomslagen en drievouw-menu's. Automatisch dubbelzijdig printen en een papiercapaciteit van maximaal 15.390 vel maximaliseert de uptime in de productieomgeving.

"De IQ-501 zorgt met automatische en realtime kleur- en registratieaanpassing plus de aanmaak van printerprofielen voor een probleemloze bediening. Hierdoor vervalt de insteltijd en neemt het aantal fouten af," zegt de fabrikant.

De nieuwe dubbele kleurenscanner haalt een maximumsnelheid van 240 opm, en heeft een dubbele invoerdetectiekit om te voorkomen dat twee vellen tegelijk worden gescand. Ook de productie van enveloppen vindt plaats met een hogere snelheid, waardoor het proces kosteneffectiever is geworden.

OpenAPI vormt een naadloze koppeling tussen Konica Minolta-productieprinters en oplossingen van derden voor accounting, authenticatie of scanroutering zoals YSoft Safe Q en Nuance eCopy Sharescan. Via de IWS (Internal Web Server) kan de gebruikersinterface worden ingericht volgens de behoeften van de operator.

De AccurioPress C3080-serie is de opvolger van de AccurioPress C2070-familie. De AccurioPrint C3070/C3080 printsystemen zijn bedoeld voor grafische bedrijven en centrale repro afdelingen met middelgrote volumes.De AccurioPress C3080 haalt een printsnelheid van 81 ppm in kleur en zwart-wit. Door de verbeterde ondersteuning van dik papier zijn uiteenlopende mediatypen te gebruiken, zoals gecoat en ongecoat papier tot maximaal 350 gm². Er is een high-capacity lade voor banners tot een grootte van 762 mm voor het efficiënt printen van banners, bijvoorbeeld voor boekomslagen en drievouw-menu's. Automatisch dubbelzijdig printen en een papiercapaciteit van maximaal 15.390 vel maximaliseert de uptime in de productieomgeving."De IQ-501 zorgt met automatische en realtime kleur- en registratieaanpassing plus de aanmaak van printerprofielen voor een probleemloze bediening. Hierdoor vervalt de insteltijd en neemt het aantal fouten af," zegt de fabrikant.De nieuwe dubbele kleurenscanner haalt een maximumsnelheid van 240 opm, en heeft een dubbele invoerdetectiekit om te voorkomen dat twee vellen tegelijk worden gescand. Ook de productie van enveloppen vindt plaats met een hogere snelheid, waardoor het proces kosteneffectiever is geworden.OpenAPI vormt een naadloze koppeling tussen Konica Minolta-productieprinters en oplossingen van derden voor accounting, authenticatie of scanroutering zoals YSoft Safe Q en Nuance eCopy Sharescan. Via de IWS (Internal Web Server) kan de gebruikersinterface worden ingericht volgens de behoeften van de operator.