Met zijn nieuwe vlaggenschip positioneert de Japanse fabrikant zich naast ondermeer Xerox, Kodak en HP Indigo op het vlak van snelle vellentonerprinters. Een tweede model in de serie, de AccurioPress C12000, biedt dezelfde kwaliteit en een eveneens hoge snelheid van 120 pagina's per minuut.

De vellenprinter heeft een 40% hogere output dan de AccurioPress C6100. KM zegt dat de IQ501 scanner in de machine een belangrijk technologie is om te wedijveren met de concurrentie. De IQ501 scanner meet en past het recto-verso register aan, controleert continu de kleurkwaliteit en voert microaanpassingen uit wanneer dit nodig zou blijken. De IQ501 werd in samenwerking met de meetinstrumenten business van de Japanse fabrikant ontwikkeld.

Kenmerken van de nieuwe serie

-Hoge uitvoersnelheden van 140 en 120 pagina's per minuut, hoge resolutie van 3600 x 2400 dpi en uitgebreide mediamogelijkheden tot 450 gram per m².

-Dubbelzijdige banners printen tot 900 mm, enkelzijdige bannerlengte van 1300 mm, bedrukken van enveloppen maar ook gestructureerde media. Mogelijkheid voor 4-delig gevouwen brochures..

-De TU-510 Versatile Trimmer Unit is een van de nieuwe afwerkopties. Dit is een inline trimmer met vier zijden, een vouwunit en een perforator zodat er aflopende banners, brochures, direct mail en visitekaartjes gemaakt kunnen worden.

De nieuwe tonerpers is beschikbaar vanaf het eerste kwartaal van volgend jaar.

Met zijn nieuwe vlaggenschip positioneert de Japanse fabrikant zich naast ondermeer Xerox, Kodak en HP Indigo op het vlak van snelle vellentonerprinters. Een tweede model in de serie, de AccurioPress C12000, biedt dezelfde kwaliteit en een eveneens hoge snelheid van 120 pagina's per minuut.De vellenprinter heeft een 40% hogere output dan de AccurioPress C6100. KM zegt dat de IQ501 scanner in de machine een belangrijk technologie is om te wedijveren met de concurrentie. De IQ501 scanner meet en past het recto-verso register aan, controleert continu de kleurkwaliteit en voert microaanpassingen uit wanneer dit nodig zou blijken. De IQ501 werd in samenwerking met de meetinstrumenten business van de Japanse fabrikant ontwikkeld.Kenmerken van de nieuwe serie-Hoge uitvoersnelheden van 140 en 120 pagina's per minuut, hoge resolutie van 3600 x 2400 dpi en uitgebreide mediamogelijkheden tot 450 gram per m².-Dubbelzijdige banners printen tot 900 mm, enkelzijdige bannerlengte van 1300 mm, bedrukken van enveloppen maar ook gestructureerde media. Mogelijkheid voor 4-delig gevouwen brochures..-De TU-510 Versatile Trimmer Unit is een van de nieuwe afwerkopties. Dit is een inline trimmer met vier zijden, een vouwunit en een perforator zodat er aflopende banners, brochures, direct mail en visitekaartjes gemaakt kunnen worden.De nieuwe tonerpers is beschikbaar vanaf het eerste kwartaal van volgend jaar.