De investering maakt deel uit van een gezamenlijke langetermijnvisie die gericht is op een sterkere aanwezigheid in de professionele digitale printmarkt. De twee partners zullen samen producten ontwikkelen en huidige en toekomstige producten in de markt zetten.

Door de samenwerking kan MGI wereldwijd actief worden. Konica Minolta moet de vruchten kunnen plukken van de expertise van MGI op de digitale printmarkt. De Franse fabrikant is onder andere bekend van de de Meteor Digital Press lijn.

MGI blijft niettemin onafhankelijk en autonoom zijn strategie uitzetten.

Zowel Konica Minolta als MGI worden op de Belgische markt door Igepa Belux verdeeld.

De investering maakt deel uit van een gezamenlijke langetermijnvisie die gericht is op een sterkere aanwezigheid in de professionele digitale printmarkt. De twee partners zullen samen producten ontwikkelen en huidige en toekomstige producten in de markt zetten.Door de samenwerking kan MGI wereldwijd actief worden. Konica Minolta moet de vruchten kunnen plukken van de expertise van MGI op de digitale printmarkt. De Franse fabrikant is onder andere bekend van de de Meteor Digital Press lijn.MGI blijft niettemin onafhankelijk en autonoom zijn strategie uitzetten.Zowel Konica Minolta als MGI worden op de Belgische markt door Igepa Belux verdeeld.