In de 550 m² grote showroom worden ongeveer 20 printsystemen en verschillende complete workflows gedemonstreerd. In de The Light Production ruimte staan instap modellen voor productieprinten en grootformaatprintsystemen. De bizhub Press-serie staat opgesteld in de Mid Production Print omgeving. In de Industrial Print ruimte worden de bizhub Press C71cf labelpers, de Accurio KM-1 B2+ UV inkjetpers en de MGI-toestellen getoond.

De complete workflows hebben betrekking op de productie van labels, handels- en industrieel printwerk en grootformaat printen. Er worden ook oplossingen getoond van partners en andere branchespelers zoals EFI, MGI, KIP en afwerkingsopties van Plockmatic, Watkiss en SDD.

In de 550 m² grote showroom worden ongeveer 20 printsystemen en verschillende complete workflows gedemonstreerd. In de The Light Production ruimte staan instap modellen voor productieprinten en grootformaatprintsystemen. De bizhub Press-serie staat opgesteld in de Mid Production Print omgeving. In de Industrial Print ruimte worden de bizhub Press C71cf labelpers, de Accurio KM-1 B2+ UV inkjetpers en de MGI-toestellen getoond.De complete workflows hebben betrekking op de productie van labels, handels- en industrieel printwerk en grootformaat printen. Er worden ook oplossingen getoond van partners en andere branchespelers zoals EFI, MGI, KIP en afwerkingsopties van Plockmatic, Watkiss en SDD.