Konica Minolta richt gebruikersgroep op

28/02/14 om 00:00 - Bijgewerkt op 27/02/14 om 23:59

Bron: Grafisch Nieuws

Printerfabrikant Konica Minolta heeft onder de naam Prokom een Europese gebruikersgroep opgericht voor bedrijven die de bizhub PRESS-printers inzetten.

Konica Minolta richt gebruikersgroep op

Doel van Prokom is dat de leden hun zakelijke ideeën en ervaringen delen, om zo hun bedrijven rendabel verder uit te kunnen bouwen. Ook kunnen zij via de gebruikersgroep hun wensen en problemen overbrengen aan het hogere management van Konica Minolta, en is het de bedoeling dat leden langdurige relaties opbouwen en zich verder ontwikkelen door middel van workshops, conferenties, publicaties en websites. Konica Minolta wordt in België verdeeld door Igepa Belux.

Meer info: www.prokom.org

Twee nieuwe modellen van Konica Minolta

Konica Minolta heeft zijn portfolio van productieprinters met twee nieuwe modellen uitgebreid. De Bizhub Pro C1070 is het basismodel en de Bizhub Press C1070/P is bedoeld voor hogere printvolumes. Beide printsystemen halen een snelheid van 71 A4-pagina's per minuut. De printers zijn voorzien van zuig-inleg en beschikken over een optie voor duplexprinten voor papiergrammages tot 300 g/m².

Lees meer over: