In januari 2014 had Konica Minolta een eerste participatie van 10% in het aandelenkapitaal van MGI Digital Technology genomen. Sinds 1 april 2016 heeft de Japanse fabrikant 40,5% van het kapitaal van het Franse bedrijf MGI in handen. Tot nu toe sloeg de commerciële en strategische overeenkomst van Konica Minolta alleen op de JETvarnish 3DS, de machine om drukwerk (selectief) te vernissen en digitaal te vergulden. Door die bijkomende participatie worden de producten van MGI voor het drukken van etiketten en verpakkingen vanaf het tweede semester 2016 aan de bestaande portefeuille van Konica Minolta toegevoegd. De Japanse fabrikant wil op die manier zijn voordeel doen met de O&O-prestaties van MGI om de ontwikkeling van toepassingen op domeinen zoals etiketten en verpakkingen te versnellen.

Op de drupa zal Konica Minolta op zijn stand (zaal 8B, stand A6) de pers Business Varnish van MGI tonen. Een configuratie die volgens de fabrikant de productie van etikettenoplagen versnelt en de leveringstermijnen inkort.

In januari 2014 had Konica Minolta een eerste participatie van 10% in het aandelenkapitaal van MGI Digital Technology genomen. Sinds 1 april 2016 heeft de Japanse fabrikant 40,5% van het kapitaal van het Franse bedrijf MGI in handen. Tot nu toe sloeg de commerciële en strategische overeenkomst van Konica Minolta alleen op de JETvarnish 3DS, de machine om drukwerk (selectief) te vernissen en digitaal te vergulden. Door die bijkomende participatie worden de producten van MGI voor het drukken van etiketten en verpakkingen vanaf het tweede semester 2016 aan de bestaande portefeuille van Konica Minolta toegevoegd. De Japanse fabrikant wil op die manier zijn voordeel doen met de O&O-prestaties van MGI om de ontwikkeling van toepassingen op domeinen zoals etiketten en verpakkingen te versnellen.Op de drupa zal Konica Minolta op zijn stand (zaal 8B, stand A6) de pers Business Varnish van MGI tonen. Een configuratie die volgens de fabrikant de productie van etikettenoplagen versnelt en de leveringstermijnen inkort.