Nog geen jaar geleden kondigde Konica Minolta tijdens Labelexpo in Brussel nog de 100ste klant voor deze labelprinter aan. De Konica Minolta AccurioLabel 190 is ontworpen voor kleine tot middelgrote labelproducenten en biedt betaalbare toegang tot digitaal printen. De printer werd ontwikkeld om een toenemend aantal kleine tot middelgrote printopdrachten in steeds kortere productietijden te beheren en te leveren.

Het tonerprintsysteem verwerkt papier met en zonder coating, papier met textuuroppervlak en ook folie. De 1.200 dpi rollenprinter met een rollenbreedte van 330 mm, print op zelfklevende labels met snelheden tot 18,9 meter per minuut. Het toestel heeft een intuïtief scherm voor het instellen, waardoor er geen uitgebreide gebruikerstraining nodig is.

Nog geen jaar geleden kondigde Konica Minolta tijdens Labelexpo in Brussel nog de 100ste klant voor deze labelprinter aan. De Konica Minolta AccurioLabel 190 is ontworpen voor kleine tot middelgrote labelproducenten en biedt betaalbare toegang tot digitaal printen. De printer werd ontwikkeld om een toenemend aantal kleine tot middelgrote printopdrachten in steeds kortere productietijden te beheren en te leveren.Het tonerprintsysteem verwerkt papier met en zonder coating, papier met textuuroppervlak en ook folie. De 1.200 dpi rollenprinter met een rollenbreedte van 330 mm, print op zelfklevende labels met snelheden tot 18,9 meter per minuut. Het toestel heeft een intuïtief scherm voor het instellen, waardoor er geen uitgebreide gebruikerstraining nodig is.