"Reden van hun bezoek is hun interesse in ons klimaatneutraal verhaal en in onze drang naar innovatie. Bovendien zou de Koning nog nooit een drukkerij bezocht hebben. Daarom werd ons gevraagd om tijdens het bezoek ook de grafische sector en zijn uitdagingen toe te lichten," deelt men bij Artoos mee.

Persmededeling van het koninklijk paleis:

Op donderdag 26 februari 2015 bezoeken Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin de Provincie Vlaams-Brabant. Ze brengen eerst een bezoek aan drukkerij en communicatiebedrijf Artoos te Kampenhout en vervolgens aan de Campus Don Bosco Haacht. Zij maken er kennis met de schooldirectie en spreken met bedrijfsleiders en leerlingen over hun samenwerking in het kader van technische opleidingen. Het bezoek wordt afgerond met een receptie in het Gemeentehuis van Haacht. De Provincie Vlaams-Brabant viert dit jaar haar 20ste verjaardag.

"Reden van hun bezoek is hun interesse in ons klimaatneutraal verhaal en in onze drang naar innovatie. Bovendien zou de Koning nog nooit een drukkerij bezocht hebben. Daarom werd ons gevraagd om tijdens het bezoek ook de grafische sector en zijn uitdagingen toe te lichten," deelt men bij Artoos mee.Persmededeling van het koninklijk paleis:Op donderdag 26 februari 2015 bezoeken Hunne Majesteiten de Koning en de Koningin de Provincie Vlaams-Brabant. Ze brengen eerst een bezoek aan drukkerij en communicatiebedrijf Artoos te Kampenhout en vervolgens aan de Campus Don Bosco Haacht. Zij maken er kennis met de schooldirectie en spreken met bedrijfsleiders en leerlingen over hun samenwerking in het kader van technische opleidingen. Het bezoek wordt afgerond met een receptie in het Gemeentehuis van Haacht. De Provincie Vlaams-Brabant viert dit jaar haar 20ste verjaardag.