Marcel & Co wordt als onafhankelijk bedrijf opgenomen binnen de grafische groep rond Créaset/Hecht. "Deze overname brengt niet alleen een extra complementaire pijler in de groeiende groep, het laat ook toe om een zeer complete dienstverlening te garanderen", stelt de nieuwe eigenaar. Créaset is vooral actief als signspecialist in de brede retailsector, van bestickering tot aankleding van showrooms. Marcel & Co is een digitale fullservice drukkerij, gespecialiseerd in snelle realisaties van maatwerk in het luxesegment.

Maatwerk

"Deze nieuwe synergie is een positieve evolutie in de grafische sector", zegt Stéphane Leclipteur, de CEO van Créaset/Hecht. "Onze commerciële teams werken nauw samen om de service naar een nog hoger niveau te tillen. Klanten willen sneller bediend worden en het flexibele maatwerk van Marcel & Co maakt dit perfect mogelijk."

De medewerkers van Marcel & Co, Créaset en Hecht werken vanaf nu samen en Michel C. Desmit, de zaakvoerder van Marcel & Co blijft het aanspreekpunt voor de klanten. "We zijn blij om deel uit te maken van een groter geheel. Zo kunnen we onze klanten een zeer complete service bieden", stelt Desmit.

Met de integratie van Marcel & Co evolueert de grafische groep uit Braine-l'Alleud richting 150 medewerkers. "Onze ambitie is om te blijven groeien met de investeringen in de meest geavanceerde technologieën én met oog voor duurzaamheid. We zijn verheugd om de specialisten van Marcel & Co te mogen verwelkomen", duidt Leclipteur.

Internationale groep

Bevizion, een dochteronderneming van investeringsmaatschappij Koramic Holding met hoofdzetel in Kortrijk, is een internationale groep van bedrijven die zich specialiseren in het ontwerpen, produceren en commercialiseren van visuele communicatietools waaronder affichage, textielbedrukking, POS-materiaal, signalisatie en eventcommunicatie. De ondernemingen van Bevizion zijn actief in België, Nederland, Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk en zijn goed voor een geconsolideerde omzet van 66 miljoen euro. Samen stellen ze meer dan 300 mensen tewerk. De internationale commercialisatie gebeurt onder diverse merken waaronder Wollux, Hecht, Créaset, Inpromo, KVC en House of Flags.

Marcel & Co wordt als onafhankelijk bedrijf opgenomen binnen de grafische groep rond Créaset/Hecht. "Deze overname brengt niet alleen een extra complementaire pijler in de groeiende groep, het laat ook toe om een zeer complete dienstverlening te garanderen", stelt de nieuwe eigenaar. Créaset is vooral actief als signspecialist in de brede retailsector, van bestickering tot aankleding van showrooms. Marcel & Co is een digitale fullservice drukkerij, gespecialiseerd in snelle realisaties van maatwerk in het luxesegment."Deze nieuwe synergie is een positieve evolutie in de grafische sector", zegt Stéphane Leclipteur, de CEO van Créaset/Hecht. "Onze commerciële teams werken nauw samen om de service naar een nog hoger niveau te tillen. Klanten willen sneller bediend worden en het flexibele maatwerk van Marcel & Co maakt dit perfect mogelijk."De medewerkers van Marcel & Co, Créaset en Hecht werken vanaf nu samen en Michel C. Desmit, de zaakvoerder van Marcel & Co blijft het aanspreekpunt voor de klanten. "We zijn blij om deel uit te maken van een groter geheel. Zo kunnen we onze klanten een zeer complete service bieden", stelt Desmit.Met de integratie van Marcel & Co evolueert de grafische groep uit Braine-l'Alleud richting 150 medewerkers. "Onze ambitie is om te blijven groeien met de investeringen in de meest geavanceerde technologieën én met oog voor duurzaamheid. We zijn verheugd om de specialisten van Marcel & Co te mogen verwelkomen", duidt Leclipteur.