Tesoma heeft zich onder andere gespecialiseerd in droogoplossingen voor textrieldruk en in de bijhorende software. "De technologie en de oplossingen van Tesoma passen in de visie van Kornit om de automatisering van gerobotiseerde processen te integreren en om het productieproces van textieldruk op aanvraag te digitaliseren, met een naadloze, duurzame en rationele workflow van het begin tot het einde die het rendement op arbeid en materialen verbetert en tegelijk de kwaliteit en de polyvalentie van de producten optimaliseert", stelt Kornit Digital.

Veredeling van textiel

"Verharding is een essentieel element om bij prêt-à-porter de kwaliteit en duurzaamheid die voor de verkoop nodig zijn, te bereiken", zegt Andreas Irmscher, die aan het hoofd staat van de ontwerpafdeling van Tesoma. Door de drukcapaciteit en de workflow van Kornit aan te vullen, willen de twee bedrijven de veredeling van textiel op een hoger niveau brengen.

De overname van het Duitse bedrijf door Kornit Digital moet uiterlijk op 1 april 2022 afgerond zijn.

Tesoma heeft zich onder andere gespecialiseerd in droogoplossingen voor textrieldruk en in de bijhorende software. "De technologie en de oplossingen van Tesoma passen in de visie van Kornit om de automatisering van gerobotiseerde processen te integreren en om het productieproces van textieldruk op aanvraag te digitaliseren, met een naadloze, duurzame en rationele workflow van het begin tot het einde die het rendement op arbeid en materialen verbetert en tegelijk de kwaliteit en de polyvalentie van de producten optimaliseert", stelt Kornit Digital."Verharding is een essentieel element om bij prêt-à-porter de kwaliteit en duurzaamheid die voor de verkoop nodig zijn, te bereiken", zegt Andreas Irmscher, die aan het hoofd staat van de ontwerpafdeling van Tesoma. Door de drukcapaciteit en de workflow van Kornit aan te vullen, willen de twee bedrijven de veredeling van textiel op een hoger niveau brengen.De overname van het Duitse bedrijf door Kornit Digital moet uiterlijk op 1 april 2022 afgerond zijn.