Kornit-klanten printen voor eigen rekening of voor grote merken. Typische producten zijn jeans, broeken, sokken, sportkleding en T-shirts. Kornit-printers zijn toestellen voor industriële productie en niet vergelijkbaar met de tragere tafel inkjet T-shirt- en textielprinters. Kornit zegt dat het bedrijf meedrijft op de huidige trends zoals mass customization, direct-to-consumer verkoopmodellen, de vraag naar kortere levertijden en de sterke invloed van social media op het koopgedrag.

De Kornit Storm printerserie verkoopt het best in China. Die omvat printoplossingen in verschillende configuraties voor producties van 120 tot 190 kledingstukken per uur op lichtgekleurd textiel.

Cimpress (Vistaprint) in Nederland is een bekende klant van Kornit. Net als Amazon. Dat zet ondermeer Kornit-printers in om te kunnen voldoen aan de groeiende productiebehoeften van 'Merch by Amazon'. Merch by Amazon is een web-to-print omgeving voor onder andere digitaal beprinte T-shirts. Amazon zorgt voor de productie, inventaris, facturatie en verzending van de bestellingen naar de eindklanten van de resellers van Merch by Amazon. De on demand service is een antwoord op de trend naar massa personalisatie.

Kornit Digital Ltd. is op de beurs genoteerd (NASDAQ: KRNT).

Kornit-klanten printen voor eigen rekening of voor grote merken. Typische producten zijn jeans, broeken, sokken, sportkleding en T-shirts. Kornit-printers zijn toestellen voor industriële productie en niet vergelijkbaar met de tragere tafel inkjet T-shirt- en textielprinters. Kornit zegt dat het bedrijf meedrijft op de huidige trends zoals mass customization, direct-to-consumer verkoopmodellen, de vraag naar kortere levertijden en de sterke invloed van social media op het koopgedrag.De Kornit Storm printerserie verkoopt het best in China. Die omvat printoplossingen in verschillende configuraties voor producties van 120 tot 190 kledingstukken per uur op lichtgekleurd textiel.Cimpress (Vistaprint) in Nederland is een bekende klant van Kornit. Net als Amazon. Dat zet ondermeer Kornit-printers in om te kunnen voldoen aan de groeiende productiebehoeften van 'Merch by Amazon'. Merch by Amazon is een web-to-print omgeving voor onder andere digitaal beprinte T-shirts. Amazon zorgt voor de productie, inventaris, facturatie en verzending van de bestellingen naar de eindklanten van de resellers van Merch by Amazon. De on demand service is een antwoord op de trend naar massa personalisatie.Kornit Digital Ltd. is op de beurs genoteerd (NASDAQ: KRNT).