Hiermee komt men tegemoet aan de wensen van de partnerorganisatie VDMA en de vele exposanten om hun beurspresentatie efficiënter te maken en het bezoekersvolume doelgericht te concentreren. Het is ook een reactie op de eventueel voortdurende reisactiviteiten en -beperkingen. Drupa: 20 april-29 april

De beurs Fespa voor de digitale grootformaatsector, wordt dit jaar een tweede keer uitgesteld. De beurs zal nu volgend jaar in Amsterdam van 9 tot 12 maart worden georganiseerd. Oorspronkelijk was de Fespa dit jaar in maart in Madrid gepland en verschoof die naar oktober, eveneens in Madrid. Het wordt dus nu 2021 en Amsterdam.

En ook Sign2Com in Kortrijk, de nationale beurs voor de grootformaat- en signbranche, wordt uitgesteld tot volgend jaar. In plaats van in september dit jaar zal de expo worden georganiseerd van 10 tot 12 oktober 2021.

Hiermee komt men tegemoet aan de wensen van de partnerorganisatie VDMA en de vele exposanten om hun beurspresentatie efficiënter te maken en het bezoekersvolume doelgericht te concentreren. Het is ook een reactie op de eventueel voortdurende reisactiviteiten en -beperkingen. Drupa: 20 april-29 aprilDe beurs Fespa voor de digitale grootformaatsector, wordt dit jaar een tweede keer uitgesteld. De beurs zal nu volgend jaar in Amsterdam van 9 tot 12 maart worden georganiseerd. Oorspronkelijk was de Fespa dit jaar in maart in Madrid gepland en verschoof die naar oktober, eveneens in Madrid. Het wordt dus nu 2021 en Amsterdam.En ook Sign2Com in Kortrijk, de nationale beurs voor de grootformaat- en signbranche, wordt uitgesteld tot volgend jaar. In plaats van in september dit jaar zal de expo worden georganiseerd van 10 tot 12 oktober 2021.