"L.capitan is de samenvoeging en herinterpretatie van L(annoo) + captain(s). De nieuwe naam symboliseert de samenwerking, de uitspraak 'el capitan' is Spaans voor 'kapitein'. En een kapitein heeft kennis van zaken en is in staat met zijn schip een juiste en betrouwbare koers te varen," vertelt CEO Piet Germonprez.

De verhuis van Lannoo van Tielt naar Ruddervoorde wordt in de loop van dit jaar in fasen afgewerkt.

De grafische groep L.capitan bestaat naast Lannoo Print uit de voormalige drukkerijen Moeyaert, Debeer Printing, Drukkerij Vandenberghe, Fieuws&Terryn, Cresco Graphics, Drukkerij Nieuw Grafiek, Latrè Druk, Drukkerij Vandevelde en Hovogra Printing.

Het management is samengesteld uit: Piet Germonprez, CEO; Luc De Pourcq, COO; Francis Moeyaert, CFO. Stefaan Moeyaert wordt verantwoordelijk voor automatisatie en workflow.

"L.capitan is de samenvoeging en herinterpretatie van L(annoo) + captain(s). De nieuwe naam symboliseert de samenwerking, de uitspraak 'el capitan' is Spaans voor 'kapitein'. En een kapitein heeft kennis van zaken en is in staat met zijn schip een juiste en betrouwbare koers te varen," vertelt CEO Piet Germonprez.De verhuis van Lannoo van Tielt naar Ruddervoorde wordt in de loop van dit jaar in fasen afgewerkt. De grafische groep L.capitan bestaat naast Lannoo Print uit de voormalige drukkerijen Moeyaert, Debeer Printing, Drukkerij Vandenberghe, Fieuws&Terryn, Cresco Graphics, Drukkerij Nieuw Grafiek, Latrè Druk, Drukkerij Vandevelde en Hovogra Printing.Het management is samengesteld uit: Piet Germonprez, CEO; Luc De Pourcq, COO; Francis Moeyaert, CFO. Stefaan Moeyaert wordt verantwoordelijk voor automatisatie en workflow.