De redactie heeft zich daarbij gebaseerd op een patroon dat gedeeld werd door de FOD Volksgezondheid om zelf een werkbaar en duidelijk patroon te lanceren. Dit patroon is beschikbaar op www.lamaisonvictor.com en hierna kan je de nodige informatie over dit patroon vinden: de werkbeschrijving

Inmiddels is de website maakjemondmasker.be ontwikkeld die erkend en goedgekeurd is door de FOD Volksgezondheid, waar je het officiële patroon van een mondmasker, met eveneens foto's, tekeningen, werkbeschrijvingen en alle nodige informatie kan terugvinden.

La Maison Victor wordt uitgegeven door de Roularta Media Group.

De redactie heeft zich daarbij gebaseerd op een patroon dat gedeeld werd door de FOD Volksgezondheid om zelf een werkbaar en duidelijk patroon te lanceren. Dit patroon is beschikbaar op www.lamaisonvictor.com en hierna kan je de nodige informatie over dit patroon vinden: de werkbeschrijving Inmiddels is de website maakjemondmasker.be ontwikkeld die erkend en goedgekeurd is door de FOD Volksgezondheid, waar je het officiële patroon van een mondmasker, met eveneens foto's, tekeningen, werkbeschrijvingen en alle nodige informatie kan terugvinden.La Maison Victor wordt uitgegeven door de Roularta Media Group.