De Fespa Awards staan open voor drukkers uit de hele wereld. Ze bekronen uitzonderlijke producties in 14 categorieën van print en grootformaatdruk. Drukkers die zich gespecialiseerd hebben in POS-materiaal, kunstreproducties, het direct bedrukken van 3D-voorwerpen, de productie van signs enz. kunnen hun vaardigheden uitspelen. De realisaties mogen met uiteenlopende technieken vervaardigd zijn: onder andere digitale druk, zeefdruk, gemengde technieken. Op de website van Fespa vindt u meer informatie over de 14 categorieën.

De uiterste datum om zijn kandidatuur online in te dienen, is vrijdag 26 januari 2018. De realisaties worden beoordeeld op de kwaliteit van de uitvoering (precisie en zuiverheid van het beeld), de kleur, de doeltreffendheid van de gebruikte techniek, het ontwerp, de drager, de creativiteit van de toepassing, en het effect en het ROI voor de gebruiker. De projecten die door de voorselectie geraken, worden op de Fespa Global Print Expo 2018 voorgesteld, die van 15 tot 18 mei 2018 in Berlijn (Duitsland) loopt. Tijdens de gala-avond op 16 mei worden de laureaten bekendgemaakt.

Zal België erin slagen om opnieuw een prijs binnen te halen? En waarom geen goud? Vorig jaar veroverde X-treme, een bedrijf uit Zaventem dat gespecialiseerd is in de productie van opblaasbare reclamestructuren, zilver in de categorie 'Point of Purchase Products - Plastic' (foto). En in 2016 had Expo-Etcetera uit Melsbroek zilver behaald in de categorie textieldruk.

De Fespa Awards staan open voor drukkers uit de hele wereld. Ze bekronen uitzonderlijke producties in 14 categorieën van print en grootformaatdruk. Drukkers die zich gespecialiseerd hebben in POS-materiaal, kunstreproducties, het direct bedrukken van 3D-voorwerpen, de productie van signs enz. kunnen hun vaardigheden uitspelen. De realisaties mogen met uiteenlopende technieken vervaardigd zijn: onder andere digitale druk, zeefdruk, gemengde technieken. Op de website van Fespa vindt u meer informatie over de 14 categorieën.De uiterste datum om zijn kandidatuur online in te dienen, is vrijdag 26 januari 2018. De realisaties worden beoordeeld op de kwaliteit van de uitvoering (precisie en zuiverheid van het beeld), de kleur, de doeltreffendheid van de gebruikte techniek, het ontwerp, de drager, de creativiteit van de toepassing, en het effect en het ROI voor de gebruiker. De projecten die door de voorselectie geraken, worden op de Fespa Global Print Expo 2018 voorgesteld, die van 15 tot 18 mei 2018 in Berlijn (Duitsland) loopt. Tijdens de gala-avond op 16 mei worden de laureaten bekendgemaakt.Zal België erin slagen om opnieuw een prijs binnen te halen? En waarom geen goud? Vorig jaar veroverde X-treme, een bedrijf uit Zaventem dat gespecialiseerd is in de productie van opblaasbare reclamestructuren, zilver in de categorie 'Point of Purchase Products - Plastic' (foto). En in 2016 had Expo-Etcetera uit Melsbroek zilver behaald in de categorie textieldruk.