Lab9 Pro lanceert een nieuwe leasingformule voor Apple-toestellen voor startende zelfstandigen. Volgens het bedrijf gaat het om een primeur voor de Belgische markt. Zelfstandigen kunnen een leasecontract voor Apple-toestellen afsluiten bij Lab9 Pro vanaf drie maanden na de oprichting van hun zaak.

Nieuw aanbod

"Tot nu toe was het in ons land zeer moeilijk voor startende zelfstandigen om Apple-toestellen te leasen", zegt Geert Coolman, de CEO van Lab9 Group. "Er was gewoonweg geen aanbod voor. De enige optie voor hen was om te wachten tot ze een jaar actief waren en dan moesten ze ook nog eens bepaalde resultaten kunnen voorleggen om een contract te verkrijgen. Hierdoor werd al een deel van de zelfstandigen uitgesloten. Dankzij onze leasingformule is het een pak gemakkelijker voor alle startende ondernemers om met Apple-toestellen aan de slag te kunnen gaan in de beginperiode van hun zaak."

Geert Coolman, de CEO van Lab9 Group.

Operationele lease

Lab9 Pro, met vestigingen in Kortrijk, Deurne en Hasselt, werkt samen met Computer Lease Nederland om de nieuwe formule aan te bieden. De looptijden variëren van 24 tot 48 maanden. De zelfstandigen betalen de eerste drie maanden op voorhand en nadien per schijf van drie maanden. Aangezien het gaat over een operationele lease, wordt Computer Lease Nederland na afloop van de leasecontracten eigenaar van de producten. Het toestel komt dus niet op de balans van de onderneming. Op het einde van de looptijd heeft de ondernemer de optie om het toestel door te blijven leasen aan een gereduceerd tarief of een nieuwe leasing aan te gaan met up-to-date materiaal.

Lab9 Pro lanceert een nieuwe leasingformule voor Apple-toestellen voor startende zelfstandigen. Volgens het bedrijf gaat het om een primeur voor de Belgische markt. Zelfstandigen kunnen een leasecontract voor Apple-toestellen afsluiten bij Lab9 Pro vanaf drie maanden na de oprichting van hun zaak."Tot nu toe was het in ons land zeer moeilijk voor startende zelfstandigen om Apple-toestellen te leasen", zegt Geert Coolman, de CEO van Lab9 Group. "Er was gewoonweg geen aanbod voor. De enige optie voor hen was om te wachten tot ze een jaar actief waren en dan moesten ze ook nog eens bepaalde resultaten kunnen voorleggen om een contract te verkrijgen. Hierdoor werd al een deel van de zelfstandigen uitgesloten. Dankzij onze leasingformule is het een pak gemakkelijker voor alle startende ondernemers om met Apple-toestellen aan de slag te kunnen gaan in de beginperiode van hun zaak."Lab9 Pro, met vestigingen in Kortrijk, Deurne en Hasselt, werkt samen met Computer Lease Nederland om de nieuwe formule aan te bieden. De looptijden variëren van 24 tot 48 maanden. De zelfstandigen betalen de eerste drie maanden op voorhand en nadien per schijf van drie maanden. Aangezien het gaat over een operationele lease, wordt Computer Lease Nederland na afloop van de leasecontracten eigenaar van de producten. Het toestel komt dus niet op de balans van de onderneming. Op het einde van de looptijd heeft de ondernemer de optie om het toestel door te blijven leasen aan een gereduceerd tarief of een nieuwe leasing aan te gaan met up-to-date materiaal.