Label'Or, een familiebedrijf met bijna 40 jaar ervaring in packaging en zelfklevende etikettendruk op de rol heeft, in de wedstrijd die FINAT organiseert in het kader van haar jaarlijkse congres in Amsterdam, twee prestigieuze onderscheidingen gewonnen:

-de 1e prijs voor digitaal etikettendrukwerk met droge toner

-de 1e prijs voor digitaal etikettendrukwerk over alle categorieën heen

Label'Or won met een etiket dat het op transparant materiaal heeft gerealiseerd voor het Luikse bedrijf Marcotty - La Salaison du Condroz. De jury liet zich vooral lovend uit over de uitstekende opaciteit van het dekkende wit ter versterking van de briljantie van de kleuren. Ook de perfecte leesbaarheid van de informatie (negatief gedrukt) en het "venster" in het etiket, waardoor de consument het product kan bekijken, wisten de aandacht te trekken van de jury.

Daarnaast ontving Label'Or in de categorie droge toner ook een "highly commended certificate" voor zijn etiket van het bier ''Val-Dieu Triple''.

Label'Or is gevestigd in Lontzen en ging in 2008 de digitale toer op. Het is een gespecialiseerde producent en drukker van zelfklevende etiketten op de rol. Het produceert niet alleen kleine en middelgrote oplagen maar ook grote oplagen in verschillende versies. Het familiebedrijf wordt geleid door Jean-Marie Peters (rechts op de foto) en zoon Pascal (links).

Elk jaar is de internationale Label Competition van FINAT, de internationale brancheorganisatie voor label converters, een hoogmis voor marktspelers waar de meest indrukwekkende hoogstandjes worden bekroond. De jury selecteerde de winnende etiketten uit meer dan 250 inzendingen.

Label'Or, een familiebedrijf met bijna 40 jaar ervaring in packaging en zelfklevende etikettendruk op de rol heeft, in de wedstrijd die FINAT organiseert in het kader van haar jaarlijkse congres in Amsterdam, twee prestigieuze onderscheidingen gewonnen: -de 1e prijs voor digitaal etikettendrukwerk met droge toner-de 1e prijs voor digitaal etikettendrukwerk over alle categorieën heenLabel'Or won met een etiket dat het op transparant materiaal heeft gerealiseerd voor het Luikse bedrijf Marcotty - La Salaison du Condroz. De jury liet zich vooral lovend uit over de uitstekende opaciteit van het dekkende wit ter versterking van de briljantie van de kleuren. Ook de perfecte leesbaarheid van de informatie (negatief gedrukt) en het "venster" in het etiket, waardoor de consument het product kan bekijken, wisten de aandacht te trekken van de jury. Daarnaast ontving Label'Or in de categorie droge toner ook een "highly commended certificate" voor zijn etiket van het bier ''Val-Dieu Triple''. Label'Or is gevestigd in Lontzen en ging in 2008 de digitale toer op. Het is een gespecialiseerde producent en drukker van zelfklevende etiketten op de rol. Het produceert niet alleen kleine en middelgrote oplagen maar ook grote oplagen in verschillende versies. Het familiebedrijf wordt geleid door Jean-Marie Peters (rechts op de foto) en zoon Pascal (links). Elk jaar is de internationale Label Competition van FINAT, de internationale brancheorganisatie voor label converters, een hoogmis voor marktspelers waar de meest indrukwekkende hoogstandjes worden bekroond. De jury selecteerde de winnende etiketten uit meer dan 250 inzendingen.