De pers wordt na de show geleverd. De rol-naar-rol Domino N610i UV-inkjetpers heeft een printbreedte van 333 mm, beschikbaarheid van maximaal zeven kleuren (waaronder dekkend wit), een printresolutie van 600 dpi en productiesnelheden tot 75 m/min.

Label-pak investeerde ongeveer 5 jaar geleden voor het eerst in digitale printtechnologie voor de kleinere oplagen. Het familiebedrijf werd in 1968 opgericht en beschikt over druktechnieken als zeefdruk, flexo-UV en digitaal en over veredelingstechnieken. De firma is gespecialiseerd in zelfklevende etiketten, vooral op rol. Het bedrijf heeft ongeveer 30 mensen in dienst.

Op de foto van links naar rechts: Domino's Ruud Bos; Xavier de Vos, Chief Operating Officer en Tony de Vos, Managing Director van Label-Pak International.

De pers wordt na de show geleverd. De rol-naar-rol Domino N610i UV-inkjetpers heeft een printbreedte van 333 mm, beschikbaarheid van maximaal zeven kleuren (waaronder dekkend wit), een printresolutie van 600 dpi en productiesnelheden tot 75 m/min.Label-pak investeerde ongeveer 5 jaar geleden voor het eerst in digitale printtechnologie voor de kleinere oplagen. Het familiebedrijf werd in 1968 opgericht en beschikt over druktechnieken als zeefdruk, flexo-UV en digitaal en over veredelingstechnieken. De firma is gespecialiseerd in zelfklevende etiketten, vooral op rol. Het bedrijf heeft ongeveer 30 mensen in dienst.Op de foto van links naar rechts: Domino's Ruud Bos; Xavier de Vos, Chief Operating Officer en Tony de Vos, Managing Director van Label-Pak International.