De investering in een digitale pers van Xeikon verruimt de mogelijkheden van Label Products. Het bedrijf met zijn 40 werknemers, wil de Xeikon 3300 gaan inzetten voor het drukken op transparante materialen voor drank- en voedselverpakkingen. Het feit dat dekkende witte toner in één enkele doorgang kan worden geprint, was volgens de fabrikant een belangrijk pluspunt.

De Xeikon 3300 is een rol-naar-rol drukmachine waarmee ook lange banners kunnen worden geprint. Label Products kan hiermee zijn portfolio en de bestaande portfolio van producten van grootformaat dochteronderneming Ye Print uitbreiden met nieuwe signproducten.

Voor Label Products betekent de implementatie van de nieuwe pers het definitieve einde van de typoproductie als verouderd alternatief voor sommige offset- en flexo orders. Pieter Dhondt: "De Xeikon 3300 dicht het gat tussen de hoge volumes en het groot aantal kleine oplages. Het haalt werk weg van onze offsetpersen en verschaft ons de mogelijkheid om nieuwe producten aan te bieden."

Op de foto: Marc and Pieter Dhondt - CEO's Label Products en Wim Maes - CEO Xeikon.

De investering in een digitale pers van Xeikon verruimt de mogelijkheden van Label Products. Het bedrijf met zijn 40 werknemers, wil de Xeikon 3300 gaan inzetten voor het drukken op transparante materialen voor drank- en voedselverpakkingen. Het feit dat dekkende witte toner in één enkele doorgang kan worden geprint, was volgens de fabrikant een belangrijk pluspunt.De Xeikon 3300 is een rol-naar-rol drukmachine waarmee ook lange banners kunnen worden geprint. Label Products kan hiermee zijn portfolio en de bestaande portfolio van producten van grootformaat dochteronderneming Ye Print uitbreiden met nieuwe signproducten.Voor Label Products betekent de implementatie van de nieuwe pers het definitieve einde van de typoproductie als verouderd alternatief voor sommige offset- en flexo orders. Pieter Dhondt: "De Xeikon 3300 dicht het gat tussen de hoge volumes en het groot aantal kleine oplages. Het haalt werk weg van onze offsetpersen en verschaft ons de mogelijkheid om nieuwe producten aan te bieden."Op de foto: Marc and Pieter Dhondt - CEO's Label Products en Wim Maes - CEO Xeikon.