Label Products is een zusterbedrijf van Drukkerij Dhondt. Het produceert blanco etiketten op rol, vouw en vel, op verschillende materialen, formaten en indien gewenst uitgestanst in de juiste vorm. Label Products levert ook etiketten die worden bedrukt op twee Codimag 340 typo UV 5 kleuren + lak smalbaanpersen en een Rotatek 420 UV offset 4 kleuren smalbaanpers. Label Products realiseerde in 2011 een zakencijfer van 4.692.000 euro, voornamelijk in België maar ook in de exportlanden Frankrijk en Nederland.

Het bedrijf heeft dus zijn machinepark uitgebreid met een waterloze Codimag Aniflo 420, 5 kleuren + lak. De machine werd in de maand juni door Vegram Graphics geïnstalleerd. Het gaat om een UV offsetpers, met een breedte van 420 mm en een snelheid van 12.000 druks per uur in variabel formaat.

"De aankoop van de Codimag Aniflo waterloze aniloxoffsetpers, past perfect in de strategie van de typische offsetdrukker: geen concessies in kwaliteit, sterke kleurkracht en het probleemloos drukken van raster 200 lpi. Deze manier van produceren kadert bovendien in onze bezorgdheid voor de toekomst van het milieu," zegt Thomas Dhondt.

"Daarbovenop hoeven geen dure clichékosten aangerekend te worden en kunnen we de concurrentie met de digitale aanbieders gerust aan. Door de productiebreedte en de snelheid en tevens dankzij de inline afwerking, voelt de Aniflo zich ook thuis in de middelgrote tot grote oplagen."

Zusterbedrijf Drukkerij Dhondt is een commerciële vellenoffsetdrukkerij, die zich ondermeer heeft gespecialiseerd in het bedrukken van zelfklevende producten.

Ye Print is de digitale poot van het bedrijf. Ye Print produceert vooral spandoeken, fotopanelen, groot formaat stickers, groot formaat posters,... voor vooral retail klanten en reclamebureaus. De bedrijven tellen samen 32 personeelsleden.

Label Products is een zusterbedrijf van Drukkerij Dhondt. Het produceert blanco etiketten op rol, vouw en vel, op verschillende materialen, formaten en indien gewenst uitgestanst in de juiste vorm. Label Products levert ook etiketten die worden bedrukt op twee Codimag 340 typo UV 5 kleuren + lak smalbaanpersen en een Rotatek 420 UV offset 4 kleuren smalbaanpers. Label Products realiseerde in 2011 een zakencijfer van 4.692.000 euro, voornamelijk in België maar ook in de exportlanden Frankrijk en Nederland.Het bedrijf heeft dus zijn machinepark uitgebreid met een waterloze Codimag Aniflo 420, 5 kleuren + lak. De machine werd in de maand juni door Vegram Graphics geïnstalleerd. Het gaat om een UV offsetpers, met een breedte van 420 mm en een snelheid van 12.000 druks per uur in variabel formaat. "De aankoop van de Codimag Aniflo waterloze aniloxoffsetpers, past perfect in de strategie van de typische offsetdrukker: geen concessies in kwaliteit, sterke kleurkracht en het probleemloos drukken van raster 200 lpi. Deze manier van produceren kadert bovendien in onze bezorgdheid voor de toekomst van het milieu," zegt Thomas Dhondt."Daarbovenop hoeven geen dure clichékosten aangerekend te worden en kunnen we de concurrentie met de digitale aanbieders gerust aan. Door de productiebreedte en de snelheid en tevens dankzij de inline afwerking, voelt de Aniflo zich ook thuis in de middelgrote tot grote oplagen."Zusterbedrijf Drukkerij Dhondt is een commerciële vellenoffsetdrukkerij, die zich ondermeer heeft gespecialiseerd in het bedrukken van zelfklevende producten. Ye Print is de digitale poot van het bedrijf. Ye Print produceert vooral spandoeken, fotopanelen, groot formaat stickers, groot formaat posters,... voor vooral retail klanten en reclamebureaus. De bedrijven tellen samen 32 personeelsleden.