Het West-Vlaamse etikettenbedrijf Label Products is sinds 2020 in handen van de broers Matthias en Stephan Dhondt, telgen van de tweede generatie. Samen met hun vijftig medewerkers zetten de broers in op maatwerkoplossingen voor diverse sectoren zoals chemie, logistiek, farma, food & beverage, enz.

"We zijn al 33 jaar experts op het gebied van labelproductie, maar de afgelopen vijftien jaar is dit écht onze kernactiviteit geworden", zegt Matthias Dhondt, zaakvoerder bij Label Products. "Zo kunnen klanten zowel voor blanco en bedrukte als ook voor zelfklevende en niet-zelfklevende etiketten bij ons terecht."

Groeifase

Het familiebedrijf zit in een groeifase wat dit jaar resulteerde in een nominatie als Trends Gazelle in de categorie middelgrote ondernemingen. Naast groei maakt de drukkerij werk van duurzaam ondernemen. "Duurzaamheid is onze topprioriteit voor volgend jaar. Net zoals vele bedrijven hebben ook wij zonnepanelen geplaatst die ons voor een groot deel van energie voorzien", duidt Matthias Dhondt.

"Daarnaast zijn we actief bezig om te kijken hoe we ons machinepark kunnen verduurzamen. We onderzoeken ook manieren om circulariteit toe te passen in onze bedrijfsvoering. Een grotere focus op het gebruik van duurzamere materialen en een sterke inzet op afvalrecyclage spelen hierbij ook een grote rol."

Kwaliteit en TCO

Label Products koos onder andere voor de HP Indigo 6K vanwege de kwaliteit die de digitale pers kan leveren. "De kwaliteit van de machine en de mogelijkheid om al de verschillende substraten te printen die voor onze klanten belangrijk zijn vonden wij gelukkig bij HP en gaven voor ons de doorslag", stelt Dhondt. "Bovendien waren wij overtuigd van de Total Cost of Ownership van de HP Indigo 6K. Het kostenplaatje klopte".

Het etikettenbedrijf zet de nieuwe HP Indigo 6K in voor bedrukte etiketten in kleine tot middelgrote oplagen met variabele data en voor marketingcampagnes.

(vlnr:) Bart Goossens, Matthias Dhondt, Pieter Dhondt, Stephan Dhondt, Hans van Hunnik (HP) en Didier Van Uffelen heffen het glas bij de HP Indigo 6K.
Het West-Vlaamse etikettenbedrijf Label Products is sinds 2020 in handen van de broers Matthias en Stephan Dhondt, telgen van de tweede generatie. Samen met hun vijftig medewerkers zetten de broers in op maatwerkoplossingen voor diverse sectoren zoals chemie, logistiek, farma, food & beverage, enz."We zijn al 33 jaar experts op het gebied van labelproductie, maar de afgelopen vijftien jaar is dit écht onze kernactiviteit geworden", zegt Matthias Dhondt, zaakvoerder bij Label Products. "Zo kunnen klanten zowel voor blanco en bedrukte als ook voor zelfklevende en niet-zelfklevende etiketten bij ons terecht."Het familiebedrijf zit in een groeifase wat dit jaar resulteerde in een nominatie als Trends Gazelle in de categorie middelgrote ondernemingen. Naast groei maakt de drukkerij werk van duurzaam ondernemen. "Duurzaamheid is onze topprioriteit voor volgend jaar. Net zoals vele bedrijven hebben ook wij zonnepanelen geplaatst die ons voor een groot deel van energie voorzien", duidt Matthias Dhondt."Daarnaast zijn we actief bezig om te kijken hoe we ons machinepark kunnen verduurzamen. We onderzoeken ook manieren om circulariteit toe te passen in onze bedrijfsvoering. Een grotere focus op het gebruik van duurzamere materialen en een sterke inzet op afvalrecyclage spelen hierbij ook een grote rol."Label Products koos onder andere voor de HP Indigo 6K vanwege de kwaliteit die de digitale pers kan leveren. "De kwaliteit van de machine en de mogelijkheid om al de verschillende substraten te printen die voor onze klanten belangrijk zijn vonden wij gelukkig bij HP en gaven voor ons de doorslag", stelt Dhondt. "Bovendien waren wij overtuigd van de Total Cost of Ownership van de HP Indigo 6K. Het kostenplaatje klopte".Het etikettenbedrijf zet de nieuwe HP Indigo 6K in voor bedrukte etiketten in kleine tot middelgrote oplagen met variabele data en voor marketingcampagnes.