Isidore Leiser is eigenaar en CEO van Stratus Packaging. Hij studeerde en woont in Brussel. Samen met zijn medewerkers ontving hij op 28 maart in de vestiging van Stratus Etinord in het Noord-Franse Hem (Lille), klanten en relaties voor de viering van de uitbreiding van de magazijnen van de labeldrukkerij. De drukkerij werd ook klaargemaakt voor het behalen van het BRC-iop-certificaat nog dit jaar. Dat certificaat wordt geëist door een aantal grote Britse retailers die zich verenigd hebben in het British Retail Consortium. Die hebben hun belangrijkste eisen gebundeld in de BRC-standaard die aan onderaannemers wordt opgelegd. De standaard moet onder andere de veiligheid en hygiëne bij de productie van etiketten en verpakkingen garanderen. Dat bracht voor de vestiging in Hem een herschikking en compartimentering van de bedrijfsruimte met zich mee.

De Stratus Packaging-groep telt 220 medewerkers, waarvan 45 in Hem. Het bedrijf drukt er op vijf smalbaanrotatiepersen in UV-flexo en flexo met watergebaseerde inkten.

Op de vestigingsplaats in Bourg-en-Bresse (Lyon) wordt een nieuw gebouw gezet voor het drukken van in mould labels met smalbaanoffsetpersen. De officiële productie gaat op 16 mei van dit jaar van start. De toegepaste druktechnieken in Bourg-en-Bresse zijn: UV flexo, digitaal, zeefdruk en dus binnenkort ook IML (in mould). In de IML-drukkerij zullen 20 mensen worden tewerkgesteld. De groep heeft ook nog een drukkerij in Limoges.

Stratus Packaging realiseert een omzet van 37 miljoen euro en noteerde in 2013, 26.889 orders wat goed was voor 78.127 verschillende bestellingen.

Isidore Leiser is eigenaar en CEO van Stratus Packaging. Hij studeerde en woont in Brussel. Samen met zijn medewerkers ontving hij op 28 maart in de vestiging van Stratus Etinord in het Noord-Franse Hem (Lille), klanten en relaties voor de viering van de uitbreiding van de magazijnen van de labeldrukkerij. De drukkerij werd ook klaargemaakt voor het behalen van het BRC-iop-certificaat nog dit jaar. Dat certificaat wordt geëist door een aantal grote Britse retailers die zich verenigd hebben in het British Retail Consortium. Die hebben hun belangrijkste eisen gebundeld in de BRC-standaard die aan onderaannemers wordt opgelegd. De standaard moet onder andere de veiligheid en hygiëne bij de productie van etiketten en verpakkingen garanderen. Dat bracht voor de vestiging in Hem een herschikking en compartimentering van de bedrijfsruimte met zich mee. De Stratus Packaging-groep telt 220 medewerkers, waarvan 45 in Hem. Het bedrijf drukt er op vijf smalbaanrotatiepersen in UV-flexo en flexo met watergebaseerde inkten.Op de vestigingsplaats in Bourg-en-Bresse (Lyon) wordt een nieuw gebouw gezet voor het drukken van in mould labels met smalbaanoffsetpersen. De officiële productie gaat op 16 mei van dit jaar van start. De toegepaste druktechnieken in Bourg-en-Bresse zijn: UV flexo, digitaal, zeefdruk en dus binnenkort ook IML (in mould). In de IML-drukkerij zullen 20 mensen worden tewerkgesteld. De groep heeft ook nog een drukkerij in Limoges.Stratus Packaging realiseert een omzet van 37 miljoen euro en noteerde in 2013, 26.889 orders wat goed was voor 78.127 verschillende bestellingen.