"De verhuizing heeft geen invloed op Labelexpo Europe 2023, die zoals gepland plaatsvindt in Brussels Expo van 11 tot 14 september", stelt de organisator. "De verhuizing naar Barcelona in 2025 komt tot stand na uitgebreid overleg met belanghebbenden in de labelindustrie en maakt gebruik van de uitstekende faciliteiten, zowel op de Fira-locatie als in de stad Barcelona", klinkt het bij Tarsus. Barcelona biedt volgens de organisatie meer dan 40.000 hotelkamers, naar schatting het dubbele van wat momenteel beschikbaar is in Brussel.

Ruimte voor groei

"We hebben de maximale capaciteit bereikt in Brussels Expo en de Fira luidt de volgende fase in voor de groei van Labelexpo Europe. De grotere hallen bevorderen een vlottere bezoekersstroom rond de beurs en de infrastructuur leent zich uitstekend voor de technische behoeften van onze exposanten", duidt Jade Grace, portfoliodirecteur bij Labelexpo Global Series.

"Als Belg zal ik eraan moeten wennen dat ik dit evenement niet meer in mijn eigen achtertuin kan bezoeken", reageert Philippe Voet, de voorzitter van FINAT, de internationale sectorfederatie. "Echter, als FINAT-president, en als een actieve deelnemer en bezoeker van het Technical Seminar, ben ik de stad Barcelona gaan waarderen als FINATs tweede thuis, met inmiddels tien evenementen die onze vereniging daar heeft georganiseerd, recht tegenover expositiecentrum Fira."

Nieuwe generatie

"Het is bitterzoet om een vertrek te zien uit ons thuisland België, waar Labelexpo Europe al bijna vier decennia gevestigd is, maar deze verandering maakt groei mogelijk en dit zou moeten worden toegejuicht", zegt Filip Weymans, de vp Marketing van Flint Group Digital. "De verhuizing van Labelexpo kan de vonk zijn om een hele nieuwe generatie aan boord te krijgen. Barcelona Fira biedt alle ruimte en faciliteiten om dat te laten gebeuren, terwijl de stad zelf een geweldige bestemming en grote attractie is voor onze wereldwijde bezoekers - vooral uit Latijns-Amerika."

"De verhuizing heeft geen invloed op Labelexpo Europe 2023, die zoals gepland plaatsvindt in Brussels Expo van 11 tot 14 september", stelt de organisator. "De verhuizing naar Barcelona in 2025 komt tot stand na uitgebreid overleg met belanghebbenden in de labelindustrie en maakt gebruik van de uitstekende faciliteiten, zowel op de Fira-locatie als in de stad Barcelona", klinkt het bij Tarsus. Barcelona biedt volgens de organisatie meer dan 40.000 hotelkamers, naar schatting het dubbele van wat momenteel beschikbaar is in Brussel."We hebben de maximale capaciteit bereikt in Brussels Expo en de Fira luidt de volgende fase in voor de groei van Labelexpo Europe. De grotere hallen bevorderen een vlottere bezoekersstroom rond de beurs en de infrastructuur leent zich uitstekend voor de technische behoeften van onze exposanten", duidt Jade Grace, portfoliodirecteur bij Labelexpo Global Series."Als Belg zal ik eraan moeten wennen dat ik dit evenement niet meer in mijn eigen achtertuin kan bezoeken", reageert Philippe Voet, de voorzitter van FINAT, de internationale sectorfederatie. "Echter, als FINAT-president, en als een actieve deelnemer en bezoeker van het Technical Seminar, ben ik de stad Barcelona gaan waarderen als FINATs tweede thuis, met inmiddels tien evenementen die onze vereniging daar heeft georganiseerd, recht tegenover expositiecentrum Fira.""Het is bitterzoet om een vertrek te zien uit ons thuisland België, waar Labelexpo Europe al bijna vier decennia gevestigd is, maar deze verandering maakt groei mogelijk en dit zou moeten worden toegejuicht", zegt Filip Weymans, de vp Marketing van Flint Group Digital. "De verhuizing van Labelexpo kan de vonk zijn om een hele nieuwe generatie aan boord te krijgen. Barcelona Fira biedt alle ruimte en faciliteiten om dat te laten gebeuren, terwijl de stad zelf een geweldige bestemming en grote attractie is voor onze wereldwijde bezoekers - vooral uit Latijns-Amerika."