Brussels Expo ontvangt in september opnieuw de internationale vakbeurs Labelexpo. De organisator verzamelt meer dan 600 exposanten in negen beurshallen. Het is van 2019 geleden dat de gespecialiseerde beurs voor de labelindustrie nog plaatsvond in Europa.

Wereldpremière

"Naast demonstraties van de nieuwste print- en conversieapparatuur zullen er masterclasses en speciale evenementen worden georganiseerd rond automatisering en flexibele verpakkingen", kondigt de organisator aan.

Verschillende fabrikanten zullen in Brussel nieuwe apparatuur demonstreren. Zo is er de wereldpremière van de HP Indigo 200K pers, de Xeikon CX500t Titon tonerpers en de SCREEN Truepress PAC520P verpakkingspers op waterbasis.

Digitale veredeling

"We zien reeds belangrijke technologische thema's opduiken op Labelexpo Europe 2023", zegt Andy Thomas-Emans, strategisch directeur bij Labelexpo Global Series. "Diversificatie bij etiketten en flexibele verpakkingstechnologieën, digitale veredeling, workflow- en machineautomatisering, real-time dataverzameling via de cloud en duurzaamheid op meerdere fronten, van LED-UV tot nieuwe materialen en lijmkeuzes."

Brussels Expo ontvangt in september opnieuw de internationale vakbeurs Labelexpo. De organisator verzamelt meer dan 600 exposanten in negen beurshallen. Het is van 2019 geleden dat de gespecialiseerde beurs voor de labelindustrie nog plaatsvond in Europa."Naast demonstraties van de nieuwste print- en conversieapparatuur zullen er masterclasses en speciale evenementen worden georganiseerd rond automatisering en flexibele verpakkingen", kondigt de organisator aan.Verschillende fabrikanten zullen in Brussel nieuwe apparatuur demonstreren. Zo is er de wereldpremière van de HP Indigo 200K pers, de Xeikon CX500t Titon tonerpers en de SCREEN Truepress PAC520P verpakkingspers op waterbasis."We zien reeds belangrijke technologische thema's opduiken op Labelexpo Europe 2023", zegt Andy Thomas-Emans, strategisch directeur bij Labelexpo Global Series. "Diversificatie bij etiketten en flexibele verpakkingstechnologieën, digitale veredeling, workflow- en machineautomatisering, real-time dataverzameling via de cloud en duurzaamheid op meerdere fronten, van LED-UV tot nieuwe materialen en lijmkeuzes."